WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PŘÍRODNÍ SÉRUM NA OBLIČEJ BEZCHYBNOU PLEŤ

182,04 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
4 517,11 Kč
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
SVR(8)-SIB
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Přírodní sérum je" elixír " vytvořený samotnou přírodou, koncentrace užitečných složek v jednom balení. Velký obsah aktivních složek séra, jako mávnutím kouzelného proutku, mění pokožku. Výroba séra v sobě spojuje úspěchy v oblasti kosmetologie a farmacie, vytváří jedinečný produkt, který je k dispozici každému. Sérum na obličej je vysoce koncentrovaný produkt. Obsahuje téměř 10 krát více biologicky aktivních látek než krém pro péči o pleť. Kromě koncentrace se sérum od krému vyznačuje vysokou molekulárností. Malé molekuly elixíru masivně pronikají do hlubokých vrstev epidermis a mají vliv na tkáně. Jedná se rychle a bodově. Malé množství séra má výraznější účinek než velká část konvenčního kosmetického přípravku.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris flower water, Glicerin, Sodium lactate, Panthenol, Inulin, Beta-glucan, Allantoin, Gliceril citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Xantan gum, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera extract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract, Oriza sativa extract, Citrus limon extract, Hedera colchica extract, Morus nigra extract, Thymus serpyllum extract, Equisetum arvense extract, Raspberry ketone, Lavender essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Citrus Nobilis essential oil.


Sérum "Bezchybnou pleť" na základě aktivních složek - ГИДРОЛАТА LILA, АЛЛАНТОИНА, ÉTERICKÝCH OLEJŮ, jako je LEVANDULE A JASMÍN, a také cenné VÝTAŽKY z ALOE-VERA, ECHINACEA A МУЧЕЛИ poskytuje okamžitý hydratační a разглаживающий efekt. Aktivuje lokální imunitu pokožky, chrání ji před volnými radikály a škodlivými účinky prostředí. Při pravidelném používání výrazně vyhlazuje vrásky, obnovuje elasticitu, eliminuje otupělost a citlivost.

DOPORUČENÍ PRO POUŽITÍ:
Nejlepší je provádět péči o pleť ve večerních hodinách. V noci se aktivují regenerační procesy v tkáních těla. Jít do postele ihned po aplikaci léku se nedoporučuje. Doporučuje se používat sérum 1 hodinu před spaním.
Optimální čas pro použití elixíru je 17-21 hodin. Pokud je přípravek aplikován ráno, doporučuje se to provést mezi 7 a 8 hodinami.
Pokud se sérum aplikuje spolu se smetanou, aplikuje se po 5-10 minutách.
V dospělosti můžete sérum používat po dlouhou dobu. Trvalý výsledek se objeví po 2-3 měsících používání. Pokud je z nějakého důvodu užívání séra přerušeno, dosažený účinek obvykle trvá několik měsíců.
Každé 3-4 měsíce je nutné provést přestávky po dobu 1 měsíce. Doby odpočinku jsou nezbytné, aby tkáně nebyly nasyceny biologicky aktivními látkami.

Balení: 30 ± 5 ml



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.