FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
9 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Frézka na nehty se sadou fréz - profesionální péče doma!
Frézka na nehty Lafe je multifunkční kosmetický přístroj pro speciální úkoly. Ideální pro manikúru, pedikúru a vyhlazení paty. Frézka se skládá z mnoha nástrojů v jednom malém zařízení - pilník, leštička na nehty, struhadlo na paty. S jeho pomocí můžeme ostříhat nehty na rukou a dát jim požadovaný tvar, odstranit kůžičky, připravit destičku pro nanášení laku a ozdob, ale také pečovat o chodidla včetně odstranění silně zrohovatělé epidermis z pat. Frézka LAFE FRE002 dodá vašim rukám a nohám dokonalý, upravený vzhled a nemusíte kvůli tomu chodit do kosmetického salonu. Vytvořte si doma profesionální manikúrový salon.

• Tichý a efektivní provoz bez vibrací.
• Pohodlné ruční ovládání.
• Možnost nastavení směru otáčení.
• Jednoduchý systém výměny hrotů a frézovacích nástavců.
• 25 000 ot./min.
• Výkon 10W.
• Dodává se s 5 frézami a 6 brusnými talíři včetně kuželové frézy a válcové frézy.
• Stojan, který vám umožní sklopit hlavu při práci.

Efektivita a rychlé jednání
S frézkou LAFE můžete rychle a profesionálně pečovat o své ruce a nohy, získat svůj oblíbený tvar nehtů a odstranit nevzhlednou kůžičku. Zařízení dosahuje rychlosti 25 000 otáček za minutu a je tak vhodné pro odstraňování zbytků laku z nehtové ploténky i pro podologická ošetření. Díky výkonu 10 W je frézka jako stvořená pro domácí rituály a provádění manikúry nebo pedikúry již není zdlouhavou a únavnou činností, která vyžaduje návštěvu profesionálního salonu. Tichý a plynulý chod přístroje uvolňuje péči o ruce a nohy a nezpůsobuje podráždění ani bolesti hlavy.
Několik typů fréz
V setu s frézkou získáte 5 fréz a 6 brusných talířů různých zrnitostí a také nosič brusných talířů. Výběr správné frézy pro konkrétní ošetření je velmi důležitý, protože použití nesprávné špičky může poškodit nehet, pořezat vás nebo léčba nemusí být příliš účinná. Překryvy mají různé tvary – včetně válečků a kuželů, díky kterým nehty nejen zastřihnete a dodáte jim tvar, ale také zmatníte destičku, odstraníte slupky a zbytky gelových či akrylových přípravků. Hrubé polštářky jsou skvělé pro odstranění mozolů na nohou.
Pohodlné ovládání
Obsluha frézky LAFE je extrémně snadná a pohodlná. V sadě kromě hlavy najdete také speciální stojánek, který vám umožní bezpečně odložit zařízení během přestávky v práci. Díky provoznímu režimu vpřed/vzad můžete měnit směr otáčení hlavičky, což umožňuje ještě přesněji modelovat nehtovou ploténku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.