FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
20 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

GadHome Rohožka černá antracitová 90x120 cm | Vstupní rohožka Vodotěsná omyvatelná past na nečistoty odolná proti opotřebení

8 733,12 Kč /paleta cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 8 733,12 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 palet
Dostupné množství
1 paleta
Stát
Nizozemsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
EAN:
4260403933732
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

70x GadHome Rohožka černá antracitová 90x120 cm | Vstupní rohožka Vodotěsná omyvatelná past na nečistoty odolná proti opotřebení | Protiskluzová rohožka pro lapač nečistot pro přední dveře, chodbu, vchod, kuchyň, ložnici

ROHOŽKY PRO INTERIÉR I EXTERIÉR: Jako rohožka do interiéru nebo jako rohožka pro vchody, terasy, schody, prahy nebo verandy. Nejlepší rohožka pro venkovní i vnitřní použití, která zabraňuje vniknutí nečistot do domu.
SNADNO ČISTITELNÁ ZÁSTĚRKA: Naše omyvatelná rohožka je dokonalou zástěrkou. Zachytává nečistoty, takže se nedostanou na vaše podlahy ani do koberců. Rohožky lze prát v ruce na 30°.
VODOTĚSNÁ A PROTISKLUZOVÁ PODLAHOVÁ ROHOŽ: Už žádné kaluže nebo kluzké vchody! Extrémně savý, ale nepromokavý materiál naší rohožky absorbuje vlhkost jako houba, aby udržel vchod čistý a suchý v deštivých dnech.
VŠESTRANNÉ OBECNÉ ROHOŽE: Použijte jako protiskluzovou rohožku do vstupního prostoru, jako rohožku do kuchyně nebo jako rohožku do ložnice. Náš dveřní koberec, který je vyroben z vysoce kvalitních polypropylenových vláken, je první volbou pro vysoce kvalitní koberce.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.