FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
20 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Transformujte cesty do dobrodružství
Se svým povětrnostním vlivům bydlení, nabízí bezdrátovou konektivitu a dotykový displej 4,3 „lze použít s rukavicemi, náš navigátor pro motocykly zumo® 396LMT-S je navržen tak, aby cestovní jednoduchá zábava vinutí, těžké, budete a můžete se podělit o příjemné chvíle se svými přáteli.

Zapojte svou skupinu
Představovat výběr Dobrodružný Routing Garmin, která pomáhá vyhnout se nudné silniční trasy, zumo® 396LMT-S umožňuje zadat preference pro trasy, tj trasy svah, větrno s nerovným terénem se vám líbí. Soubory GPX můžete z vašeho telefonu snadno posílat do svého zařízení zūmo nebo sdílet soubory GPX se svými kamarády, abyste mohli sledovat stejnou trasu sami. Když je zūmo spárováno s vaším telefonem, aplikace Smartphone Link také obsahuje LiveTrack, což je užitečná funkce, která umožňuje vašim přátelům sledovat vás v reálném čase, kdykoliv jedete.

Další výhody Bluetooth®
Pro větší pohodlí synchronizujte zūmo se smartphonem a náhlavní soupravou nebo Bluetooth headsetem Bluetooth (prodávaným samostatně), abyste mohli uskutečňovat a přijímat hovory5 bez nutnosti použití rukavic nebo sluchátek. Ukládejte telefon do kapsy nebo sedlové brašny a získejte handsfree hovory, aniž byste se bavili z cesty. Můžete také získat inteligentní přizpůsobitelná oznámení pro hovory, textové zprávy, upozornění na aplikace a další. Kromě toho můžete dokonce ovládat hudbu3 a seznamy skladeb na svém smartphonu přímo v prohlížeči zūmo. Takže si můžete vzít svou hudbu s sebou.

Volné dopravní informace a real-time počasí
Co se děje v obličeji? zūmo® 396LMT-S vás může připojit k informacím o dopravě a počasí v reálném čase prostřednictvím aplikace Smartphone Link. Tato bezplatná mobilní aplikace spojuje vaše zařízení zūmo s telefonem iPhone® nebo Android ™.

Integrované Wi-Fi vás udržuje aktuální
Aktualizace map a softwaru je jednoduchá, protože zūmo® 396LMT-S využívá integrovaného Wi-Fi. Když je k dispozici nová aktualizace a jste připojeni k síti WiFi, automaticky obdržíte oznámení na obrazovce, abyste provedli aktualizace stisknutím tlačítka. Není třeba spojovat zūmo s počítačem.

Lepší zaměření na pilotní výstrahy
Zūmo® 396LMT-S nabízí užitečné informace o utažených čelních křivkách, změnách rychlostí, přejezdech nebo přejezdech pro zvířata, aby vám pomohl lépe se orientovat na silnici a bezpečněji. se školami a dalšími. Jste také upozorněni, když se chystáte zakázat. Budete dostávat upozornění na blízkých semaforech a pevných radarech6. V případě dlouhých jízd Vám navíc únavové varování7 poradí, zda si budete chtít odpočinout a označit odpočinková místa, která můžete vzít v úvahu po několika hodinách jízdy. Pro větší klid, zūmo automatické hlášení incidentů funkce8 pošle textovou zprávu s informací o poloze do výchozího kontaktu v případě incidentu.

Nejezděte s téměř prázdnou nádrží
Součástí vašeho zūmo® 396LMT-S je standardně integrovaný integrovaný počítač pro jízdu na kole s nízkou spotřebou paliva. To usnadňuje odhad, kolik kilometrů budete moci projít, dokud nebude nádrž prázdná. Dynamické výstrahy paliva vám oznámí, kdy je čas se naplnit a dokonce vám nabídnout možnosti umístění elektráren. Užitečný indikátor omezení rychlosti vám sdělí, kdy je čas zpomalit. Displej digitálního kompasu a databáze POI pro motocykly vám navíc mohou pomoci najít opravny motocyklů, reprezentací a dalších míst. Vaše zařízení zūmo také obsahuje protokol historie služeb, který vám pomůže sledovat servisní intervaly, počet ujetých kilometrů a servis pro váš motocykl.

Komplexní design, testovaný na trase
Navržený motocyklisty pro motocyklisty, robustní zumo® 396LMT-S přináší mnoho užitečných technologií pro silnici mezi řidítek rohy Je vybaven integrovaným palubním počítačem s displejem kompasu, značkou omezující rychlost a obrazovky s intuitivním rozhraním dotek, umožňující rychlý a snadný přístup k informacím, a to i v rukavicích. Robustní pouzdro je odolné proti výparům paliva, ultrafialovým paprskům, dešti a dalším.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.