FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Inteligentní LED světelný proužek
Gosund inteligentní LED pásek poskytne vašemu domovu skvělé a útulné osvětlení. Může ovládat vaše zařízení pomocí aplikace, která je k dispozici na mobilních zařízeních a používá inteligentní hlasové asistenty, jako jsou Amazon Alexa a Google Home. Funkce vypnutí umožňuje ovládat osvětlení, i když jste mimo domov. Zařízení podporuje šířku pásma WiFi 2,4 GHz.

Světlo v rytmu hudby
Díky vestavěnému mikrofonu v kazetě může zařízení přepnout do režimu, který přepíná světlo do rytmu hudby. Jedná se o zajímavé řešení pro domácí párty, kde si můžete zajistit další atrakci.

Rozmanitost pojmů
LED pásek je schopen nastavit 8 hotových scén, které v závislosti na naší náladě pomáhají proměnit dům v živé a rozmanité prostředí. Osvětlení je vynikající v koupelně, kuchyni, obývacím pokoji, stropu, schodišti, psacím stole a TV.

Neomezujte se
Pomocí aplikace můžete vytvořit skupinu pásů karet, které lze ovládat současně. Toto řešení vám může ušetřit čas, pokud chcete standardizovat domácí osvětlení. Pásky lze ovládat z různých zařízení. Chcete-li nad nimi získat kontrolu, stačí je sdílet s ostatními.

Rysy:
Vstup: USB 5V / 1A-tRozměry: 2.8m / 11mmKomunikace: WiFi (2.4GHz) Aplikace: Smart Life (Tuya App) Velikost krabice: 15×18.5×2.5



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.