FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
10 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Jód je "potrava" štítné žlázy, která reguluje spotřebu energie v našem těle prostřednictvím hormonů. Jód potřebujeme speciálně pro správný metabolismus živin, cukrů, tuků a bílkovin. Jód je důležitý pro psychickou pohodu, správnou regulaci tělesné teploty a zdraví kůže.

Jód je vyhledáván lidmi, kteří se zaměřují na:
- Psychická pohoda - výdej energie v těle
- Normální funkce štítné žlázy

- Správný metabolismus živin, cukrů, tuků a bílkovin

Složení: Plnivo (rýžová mouka), rostlinná kapsle hypromelózy, plnivo (rýžová mouka), přidané látky: oxid křemičitý, jód draselný.

Poznámka k balení: Doplněk stravy. Výrobek není náhradou za vyváženou a pestrou stravu. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobce neodpovídá za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním. Datum minimální trvanlivosti uvedené na obalu.

Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v příloze II nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.

GMO: produkt splňuje požadavky nařízení (ES) č. 1829/2003 a (ES) č. 1830/2003, neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin.

Ionizace: Výrobek nebyl ošetřen ionizujícím zářením ve smyslu směrnice Evropského parlamentu a Rady 1999/2/ES ve znění nařízení (ES) č. 1137/2008.

Výroba je certifikována ISO 22000:2018



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.