FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Grille Držák Do Auta S Mag Safe 15w Nabíječka Pro iPhone LED PD

273,77 Kč /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Pošlete zprávu Zavolejte

Grille Držák Do Auta S Mag Safe 15w Nabíječka Pro iPhone LED PD - popis

Mag Safe držák do auta s magnetickou nabíječkou pro mřížku Popis produktu + Přednosti

Klíčové vlastnosti: Typ: Magnetický držák do auta Místo montáže: Mřížka odvzdušňovacího otvoru Nabíjecí výkon: 15W/10W/7,5W/5W Příkon: 5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,5A Výstupní výkon: 5V/1A, 9V/1A, 9V/1.5A Podpora protokolů rychlého nabíjení: PD & QC 3.0 Vstup nabíječky: USB-C Podsvícení: Modrá LED Hmotnost: 99g Rozměry magnetické desky: 6,2 cm x 6,2 cm Kompatibilita: zařízení podporující technologii Mag Safe typ: iPhone 12/13/14/15 Ochrana proti: přehřátí, nadproudu, přepětí, zkratu a přepěťové ochraně Certifikáty: CE, FCC, RoHS Zahrnuto: Držák do auta, USB-A - USB-C kabel ~1m
Magnetický držák Tento produkt je přizpůsoben a vhodný pro magnetické bezdrátové nabíjení v autě modelů iPhone, které podporují technologii Mag Safe, jako je iPhone 12, 13, 14, 15 ve všech verzích. Magnetický držák nabíječky do auta, vyrobený z nehořlavých materiálů, je nejen odolný a tepelně odolný, ale také elegantně zapadá do interiéru vozidla. Nabíjecí deska je vybavena modrou LED diodou, která indikuje, že je připojena k napájení a nabíjení.
Držák Mag Safe s vestavěnou bezdrátovou nabíječkou podporuje rychlé nabíjení Power Delivery (PD) a Quick Charger (QC) 3.0, což má za následek výrazné zlepšení rychlosti nabíjení. Díky rychlému bezdrátovému nabíjení s výkonem až 15 W se teď iPhone nabíjí mnohem rychleji a poskytuje vám špičkový výkon.
Nabíjení při nízkých teplotách Nabíječka využívá inteligentní odvod tepla a rychlé nabíjení i při nízkých teplotách. Vzadu je vývod vzduchu, který podporuje ventilaci a odvod tepla konvekcí. Toto optimální řešení zajišťuje efektivní a bezpečné nabíjení a udržuje správné provozní podmínky zařízení.
Ochrana baterie: Inteligentní regulace napětí v nabíječce poskytuje ochranu baterie v telefonu. Díky přesné regulaci napětí je optimalizován proces nabíjení, což prodlužuje životnost baterie a chrání ji před potenciálním poškozením.
Magnetický držák mřížky do auta je určen pro přímé větrací otvory (vertikální a horizontální). Jeho instalace je velmi jednoduchá. Jednoduše umístěte kulovou hlavu držáku do gimbalu magnetické nabíječky a poté ji zasuňte do mřížky. Zapojte přiložený USB kabel do zdroje napájení (nabíječka není součástí dodávky) a můžete vyrazit! Magnetické nabíjení můžete používat rychle a pohodlně.
Vícesměrné uchycení se silným magnetem: Se silným magnetem máte možnost připevnit telefon ve svislé i vodorovné poloze. Toto řešení poskytuje flexibilitu použití a umožňuje vám upravit orientaci zařízení podle vlastních preferencí během nabíjení.
Kompaktní rozměry S rozměry 62 mm x 62 mm a tloušťkou 11 mm je magnetická deska extrémně kompaktním řešením. Spolu s rukojetí dosahuje nabíječka délky 83 mm, což umožňuje pohodlné a efektivní používání technologie magnetického nabíjení v přenosném formátu.
Bezpečnost rukojeti Svorka pro vložení mřížky byla použita v rozšířené podobě, což eliminuje obavy z náhodného vypadnutí rukojeti. Díky bezpečnému a spolehlivému držení je používání našeho produktu nejen pohodlné, ale také bezpečné a zajišťuje stabilitu za všech podmínek. 1. Silikonová ochranná vložka nepoškozuje výstup vzduchu. 2. Otočná rukojeť vhodná pro vodorovné a svislé větrací mřížky. 3. Stabilizační ochrana rukojeti v mřížce odvzdušňovacího otvoru.
Konstrukce magnetického nabíječe 1. Polykarbonátové tepelně izolační panely. 2. Silné magnety. 3. Měděný drát pro snížení vysoké teploty. 4. Inteligentní čipy pro zajištění bezpečného a rychlého nabíjení.
Díky silnému magnetu se nemusíte bát, že vám telefon spadne. Hrbolaté horské silnice, zpomalovací prahy nebo náhlé brzdění budou snadněji přejíždět při zachování bezpečného držení.
Nabíječka má certifikaci CE, FCC a ROHS. Certifikace ROHS potvrzuje, že výrobek splňuje určité limity pro škodlivé látky. Certifikace FCC potvrzuje, že elektromagnetické rušení zařízení vyhovuje limitům schváleným Federální komisí pro komunikace.

Často kladené dotazy Jaké jsou hlavní výhody naší magnetické nabíječky?
Naše magnetická nabíječka nabízí PD a QC 3.0 15W rychlé nabíjení, inteligentní odvod tepla a stabilní držení díky silnému magnetu.
Jaké jsou rozměry magnetické desky s držákem


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.