FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

H78 Smart na Bluetooth 1 95 h velyk růžová

176,77 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Představujeme energetický beran smart r t s názvem H78Max.
Tento chytrý je šetrný k životnímu prostředí a má spoustu pokročilých funkcí. Kompaktní m rete 44 * 38 * 11 mm, můžete jej pohodlně nosit na zápěstí.

smart ra má 1,95 h palcový LCD k létání, na kterém můžete zobrazit n navigovat l s informovat ci kat. Bluetooth 5.0 + 5.0 duální režim může v dělat stabilní s rychlým přepínačem d st m s zařízení z kh z, p ld ul smartphony. A capacit v t bb rint ses technol gia rint k popílek s vez rl st komisař.

H78Max je chytrý, aby měl energetický výstup kamene m k d st k n l, který je rozbitý baterií 280mAh t pl l. To může způsobit, že delší zemd t s méně t lt si cyklus. T lt si m dja je 2-pinové spojení s t rt nik, takže můžete použít r t i na jednou.

Základní funkcí smart ra mos je t n l, včetně h v mnoha r gz t h v mnoha r gz t t t telefony nyvb l, SMS k ld s t s t telefon cross-l, sledování srdeční frekvence st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, sleep monitor st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g mnoho m st.
Kromě toho podporuje ss s, zaměstnává hodně, brest, eml ruku dvě s hudbu, stejně jako t více pohybovat st s funkcí t t p ld sedět zápěstí elford t sa, f trimmed k popílek , kark t s s mobilní telefon vyhledávání s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max je chytrý a má heslo.

Smart může vaše hudba přijímat s t s t i on n p r o g i e t i na mnohem více, než můžete vidět ul na WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp a Instagram. To mi může umožnit zůstat vždy v kontaktu s mými nejlepšími událostmi.

H78Max je chytrý, aby podporoval více sportů a dovedností, včetně skákání, běhu, zvedání, stolního tenisu, ram rballu, badmintonu, horolezectví atd.

smart ra je kompatibilní s IOS 9.0 s jabb verze ival, stejně jako Android 5.0 s jabb verze ival. O d ů v o d n ě n í

Objevte energeticky nabitý chytrý H78Max a ponořte se do každodenního života. Sledujte oblohu, zapněte m s esk z h z , a střílejte k komfortní s funkce lis smart na lm ny t. Může být použit v rt i on s a má uspořádaný vzhled.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.