FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Hadi a žebříky Magical Edition Rodinná Desková Hra Pro Děti

115,14 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
50 kusů
Stát
Velká Británie
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
3 dny
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

KLASICKÁ HRA, KTERÁ NIKDY NEZESTÁRNE: Tato desková hra Magical Snakes and Ladders je skvělým zvratem původní hry Snakes and Ladders. Fantastická zábava s magickým tématem pro děti i dospělé všech věkových kategorií. Po celá léta si rodiny užívaly hraní této prastaré hry, nyní můžete hrát s magickým twistem. Poskytněte hodiny nekonečné zábavy vaší rodiny na narozeninách, oslavách nebo jen pro nějakou jednoduchou rodinnou zábavu. Kdo projde tímto kouzelným královstvím jako první a bude korunován vítězem!

DOKONALÁ RODINNÁ HRA: Tato desková hra Kouzelní hadi a žebříky je natolik jednoduchá, že se do ní může zapojit celá rodina. Hoďte kostkou a rozhodněte o množství polí, která můžete přesunout. Popadněte pult a vyšplhejte po žebřících a pohybujte se vpřed, ale ujistěte se, že jste opatrní na ty kluzké duhy! Vrátíte se zpět, pokud na nich přistanete. První osoba na vrcholu je vítězem. Kdo bude korunován konečným magickým vítězem?

PERFEKTNÍ DÁREK NEBO DÁREK: Pro každé dítě je tato desková hra Kouzelní hadi a žebříky ideálním dárkem. Od narozenin, Vánoc a dokonce i jen speciálního dárku sledujte, jak se vaše děti rozzáří, když otevřou tuto hru s kouzelnou tématikou Hadi a žebříky. Tato hra nejen poskytuje dětem nespočet hodin zábavy, ale také podporuje časný vývoj motorických funkcí u každého dítěte, od koordinace rukou a očí až po jejich trpělivost.

SPECIFIKACE PRODUKTU: Zahrnuje 1x stolní hru Magical Snakes and Ladders, 5x herní figurky a 1x kontejner. Vhodné pro děti od 3 let.

Hadi a žebříky Desková hra Magical Edition Rodinná zábava na 3 roky + Vezměte prosím na vědomí, že obrázky jsou ilustrační a skutečný produkt se může mírně lišit od obrázku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.