WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Handmade mokasíny plátěné boty boty pro ženy GREEN RETRO

288,11 Kč /pár cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
24 párů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Španělsko
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
před 1 rokem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Trvat na původních plátěné boty či espardeñas s plochým platformě proutí pro ženy ve stylu mokasín ručně ve Španělsku v roce řemeslníka způsobem. Espardeñas nebo plátěné boty z přírodního proutí šitý ručně s velkou láskou. Autentické a originální espadrily nebo pružiny mokasín styl s plochou podrážkou přírodního proutí pro ženy GREEN Retro jsou vyráběny ručně v pique tkaniny a 100% ekologické bavlny. Tyto esparto plátěné boty jsou perfektním doplňkem, který kombinuje s téměř jakéhokoli typu trend nebo módní vzhled. Kontrastní kvalita našich designových plátěné boty s plochou nástupiště esparta stylu moccasin pro ženy jsou boty kvalitu a komfort. Koupit on-line designové plátěné boty, které jsou módní trend letos na jaře v létě ... být Mambo příteli!

Nakupujte si značkové sandály s plochým podrážkou proutí platforma mokasín styl pro ženy, které způsobují hněv na internetu. Kompletně ručně pomocí autentických řemeslníků proutí nebo přírodní juty.

Naše zelené retro ženy & # 39; s jsou esparta Moccasin plátěné boty se skládají z ploché podrážce proutí nebo ručně tkané juty. Proutí plátěné boty zdobené v pique tkanina potištěna ekologickými barvami, které respektují životní prostředí. Boty zdobené v odstínech zelené, tyrkysové a bílé. Ručně šité na knoflíkové stehu na ploché podrážce přírodního proutí.

Užijte si nejvíce originální designové zdobí plátěné boty z internetu. Originální plátěné boty ploché podrážka s esparto stylu moccasin pro ženy, ručně vyráběné ve Španělsku v limitované edici. Velmi útulný byt obuv, která nepřekračuje zděšená. Nechceme křeč naše plátěné boty, protože každá dvojice dokonale zapadá do tvaru nohy osoby, která jim vyhovuje. Soustružení takhle v proutí plátěné boty pro ženy zcela personalizované a velmi exkluzivní.

Tyto ruční plátěné boty, které DOROTHY MAMBO ™ činí v limitované edici, jsou boty kompletně ručně a ekologické. Při jeho výrobě nezasáhne žádnou výrobní proces, který generuje znečišťujících látek. Vynikáme s plným využitím přírodních vláken proutí nebo juty, které nám příroda poskytuje trvale udržitelným způsobem.

Koupit dnes svůj styl mokasíny online Návrhy plátěné boty, které jsou více v módě letos na jaře v létě. Zkombinujte je s pohledem nebo trend módy, které se vám líbí. Ya elegantní, městský, ročník nebo jakékoliv módní styl. Vezměte na plátěné boty, které kombinují s jakýmkoliv typem oblečení nebo příslušenství. Zda šortky, kalhoty nebo sukně. Velmi pohodlná obuv, ruční práce, kompletně ručně ve Španělsku.

Retro vintage design inspirovaný zařízené v zelené, tyrkysové a bílé barvy. plátěné boty designer, které kombinují s jakýmkoliv typem oblečení nebo módní trend. Designér obuvi, která přináší svěžest a ležérní elegance na vaše módní vzhled.

Alpargatas značkové inspirované pohádkového 50 & # 39; s a jejich retro geometrie. Velmi pohodlné a univerzální boty, které se stane základním stavebním v žádném šatníku pozadí, který vyniká. Pohodlné boty, které nemohou chybět ve vaší cestovní tašky na jaře letní dovolenou.

Naše plátěné boty s přirozeným jediným esparta stylu moccasin pro ženy, jsou perfektní boty, které mají být kombinovány jakýmkoliv typem oblečení nebo módní doplněk. Staly perfektním doplňkem k spojit se svými obleky, sukně, kalhoty, džíny nebo šortky.

Naše plátěné boty s plochou platformu přírodních esparto stylu moccasin pro ženy, jsou ergonomické obuvi a velmi pohodlné. Soustružení, dobře, do svých nerozlučných spolucestujících v průběhu jarní prázdniny létě. Dvojice plátěné boty s esparto platformou pro ženy, které si můžete také nosit na podzim. A v některé z nejvíce privilegovaných míst na světě, po celý rok.

Nosit všude, ve svých teniska plátěné boty pro ženy. Velmi pohodlná obuv, která nezabírá místo v cestovním kufru. Jeho velkou předností je univerzálnost, přeměnit tyto plátěné boty do nepostradatelný módní doplněk. Užijte si idylické procházky přes přírody, v blízkosti moře nebo na město. Zažít zkušenost DOROTHY MAMBO ™.

Ve všech módy a obuvi sbírek designu, které DOROTHY MAMBO ™ vyrábí. Kvalita v oděvu a surovinou jsou naše punc. Z tohoto důvodu jsme provedli všechny naše plátěné boty, snaží za všech okolností, dokonalost, maximální komfort a pohodlí. K dosažení těchto vysokých úrovní kvality. Je velmi důležité použít vyčerpávající kontroly kvality pro všechny naše produkty. Tyto přísné kontroly kvality, aby naše přírodní proutí plátěné boty pro ženy udělit dokonalé uchycení a maximální pohodlí.

Naše zelené retro ženy & # 39; s jsou spandex ploché jedinými spandex boty jsou kvalitní ručně vyráběné boty ve Španělsku. Plochá plošina Jediným proutí nebo juta, je pletená ručně zručnými ESPARTA řemeslníky ve Španělsku. Vyrobeno z jutových nebo proutí textilie, tyto plátěné boty mokasín stylu se perfektně hodí do chodidel. Poskytující relaxační masáž při chůzi s nimi. Plochá plošina Jediným proutí nebo přírodní juty, má schopnost odstranit přebytek pocení, které se mohou akumulovat v chodidle nohy. Jakmile bez boty, byt jediným proutí také mají schopnost vylučovat nahromaděné pocení. Ponechání boty jsou novinkou pro příští boty.

Ve spodní části plochého podrážky proutí nebo přírodní juty. Jsme součástí tenké organické přírodní pryžová podešev, která je chrání před opotřebení třením. Tímto způsobem můžete prodloužit životnost vašeho proutí plátěné boty pro ženy.

V DOROTHY MAMBO ™ jsme, aby všechny naše designu obuvi kompletně ručně. Vyrábíme všechny naše plátěné boty v limitované edici ženy & # 39; s mokasín esparta platformy podrážku. S jasným záměrem nabízet ručně produkt, ekologickou, a především originální a velmi exkluzivní. Vyhovující, tímto způsobem, s nejvyššími standardy kvality požadovaných podle ručního trhu obuvi.

Při chůzi s našimi plátěné boty ploché platforma proutí nebo juta přírodní juty pro ženy, zažijete velké množství smyslových podnětů. Textury, dotykový z proutí, vůně, že odejde, vás přenese do minulosti. Díky kontaktu že jutové vlákno nebo přírodní esparta, vyvíjí na závod nohou, budete při chůzi cítit mírný, ale uklidňující masáž. To je důvod, proč je velmi důležité, aby každý pár plátěné boty perfektně hodí k tvaru nohou.

Všechny naše plátěné boty s rovnou podrážkou přírodních esparto stylu moccasin pro ženy, jsou ručně vyráběné boty, ručně šité ve Španělsku. Plochá Jediným proutí nebo přírodní juty, je pletené ručně esparto řemeslníky.

V našem on-line designové plátěné boty s esparto plochou platformu pro ženy. DOROTHY MAMBO ™ zahrnuje ekologický prodyšný bavlněný vnitřní výstelku, která zajišťuje maximální komfort a vysokou pevnost.

Vyberte si z naší široké škály modelů plátěné boty s plochou nástupiště esparto platformy pro ženy, který se nejlépe hodí pro váš vzhled, trend nebo stylu.

Vyberte si velikost a velikost chodidla správně. Nebojte se, pokud nevíte, jaké jsou vaše správné číslování. Konzultovat a tisknout naši kompletní velikosti obsluze a postupujte podle pokynů, které jste dostali. Tímto způsobem budete mít možnost poznat, bez pochyb o tom, jaké jsou vaše správné číslování. Pokud váháte mezi dvěma čísly, vždy zvolit nejvyšší.

Nikdy nepřijímejte napodobeniny nízké kvality a pochybného původu. Koupit a užívat si autentickou, originální, teniska plochý výhradní podešev u žen & # 39; s mokasín styl GREEN retro. Esparto espadrily Původní mokasín styl, který se zcela vyrábí ve Španělsku módní značku a obuv DOROTHY MAMBO ™ ruční pro vás. Velmi pohodlné boty ručně šité, jeden po druhém, se spoustou lásky.


Přílohy
Stáhnout soubor dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Stáhnout soubor dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.