FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

HN-2505
Hané sada dóz s rámem - dóza - 3dílná 12dílná


Když jste každý večer zaneprázdněni v kuchyni, nepochybně potřebujete více druhů koření a přísad. Uložením těchto bylinek a přísad do těchto plastových dóz s víčkem si můžete být jisti, že budete mít bylinky a přísady vždy po ruce.

Multifunkční využití
Tyto sklenice s víčkem můžete použít různými způsoby. Výše jsme uvedli jako příklad, že do těchto sklenic můžete dát bylinky a přísady, ale můžete je použít také jako sklenici na cukroví. Rozhodli jste se pro dózu na cukroví nebo kořenky? Ať už si vyberete jakýkoli způsob, užívejte si výhody.

Absolutní výhodou těchto sklenic je, že jsou uzavíratelné a vzduchotěsné. Díky stabilnímu víku lze zavařovací sklenice zcela uzavřít, aby obsah zůstal déle čerstvý. Nikdy vás nebudou obtěžovat nějaké suché bylinky nebo přísady. Cukroví si navíc zachová svou lahodnou chuť po delší dobu.

Kam dáváš ty sklenice s víčkem?
Tato volba je zcela na vás. Můžeme jen doporučit, abyste umístění těchto brýlí sladili s obsahem. Fungují tyto sklenice jako sklenice na cukroví? Sklenice umístěte nejlépe na tmavé místo, například do skříně.

Budete tyto skladovací nádoby používat na bylinky a přísady? Pak je nejlepší umístit ji poblíž sporáku. Sklenice tak budete mít vždy po ruce a nemusíte při vaření dělat příliš mnoho kroků.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.