FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
9 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Herní klávesnice - GK650K Omnis Kailh Blue RGB

2 842,19 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Herní klávesnice - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Herní klávesnice - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition je mechanická klávesnice plné velikosti (s numerickou sekcí), která splní požadavky nejen hráčů, ale i lidí, kteří studují nebo pracují na počítači. Charakteristické rysy jsou: pevná a kompaktní konstrukce založená na hliníkové desce, fenomenálně vypadající a odolné pudinkové podložky vyrobené v technologii Double Injection PBT, pohodlný válec pro nastavení úrovně hlasitosti, magnetická opěrka dlaní, konfigurovatelné osvětlení RGB, také na straně klávesnice, stejně jako rozsáhlá softwarová a makro podpora. Díky tomu bude GK650K pracovat během práce, během školních tříd a večer umožní pohodlnou a efektivní zábavu ve vaší oblíbené hře. Spínače Kailh Blue budou fungovat všude tam, kde potřebujete mít absolutní jistotu, že klíč byl aktivován.

Mechanická klávesnice plné velikosti

Plnoformátová klávesnice bude fungovat nejen ve hrách, ale i v každodenním používání. Díky numerickému bloku vám SPC Gear GK650K umožňuje efektivně zadávat číselné hodnoty do kancelářských programů, provádět rychlé matematické výpočty nebo přiřazovat další funkce ve hrách. Kromě toho je každé ze 104 tlačítek individuálně podsvíceno, což vám umožní přizpůsobit styl osvětlení celé klávesnice podle vašich představ a také zvyšuje komfort práce v obtížných světelných podmínkách.

Moderní design

Vzhled klávesnice SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition kombinuje klasický styl s herním drápem. Jeho ostré hrany a profilovaná hliníková deska s žebrovanou opěrkou zápěstí vypadají skvěle jak na hráčově stole, tak v kancelářském prostředí. To však není vše, protože klávesnice byla také vybavena RGB LED pásky umístěnými po stranách, které navíc osvětlují a vizuálně obohacují počítačovou stanici.

Odolné klávesy PBT

Klávesnice SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition je vybavena klávesami PBT vyrobenými technologií Double Injection. Během tohoto procesu se do formy vstřikují dvě barevné varianty materiálu jedna po druhé, čímž se získá jedinečný dvoubarevný povrch a vysoká tuhost. Pudinkové podložky obohacují estetické hodnoty hráčovy pozice jak ve dne, tak v noci a díky své trvanlivosti zaručují vysokou odolnost proti oděru kláves. I po delším používání si klávesy zachovají svůj jedinečný vzhled, který je nejjednodušší ocenit spolu s plně přizpůsobitelným osvětlením RGB.

Konfigurovatelné RGB osvětlení

Přizpůsobitelné RGB osvětlení vám dává téměř neomezené možnosti barevných kombinací. Díky tomu si můžete vybrat z 18 různých efektů od pevného podsvícení, přes pohyblivé vzory, jako je vlna nebo pomalá změna barvy, až po podsvícení, které reaguje na stisknutí konkrétního tlačítka. Všechny úpravy efektů lze provést pomocí softwaru SPC Gear, který umožňuje individuálně nastavit vzhled podsvícení.

Vysoká odolnost

Konstrukce GK650K byla vyztužena hliníkovou deskou shora. Díky tomu je klávesnice extrémně trvanlivá a odolná vůči všem druhům deformací, a to jak pro rychlé psaní, tak při vzrušující zábavě ve vaší oblíbené hře. Kromě toho dává zařízení jedinečný a poutavý design. Široké gumové nožky spolu s odpovídající hmotností klávesnice ovlivňují její stabilitu a zvyšují pohodlí při používání.

Opěrka zápěstí

Pro zlepšení ergonomie klávesnice při každodenním používání i při hraní her je GK650K dodáván s opěrkami zápěstí. Magnetické držáky a speciální drážky v pouzdře klávesnice umožňují snadné připevnění a odpojení. V závislosti na vašich potřebách může být umístěn v libovolné vzdálenosti od klávesnice a široké gumové nožičky zajišťují stabilizaci podložky na stole. Na horní straně podložky jsou také trojúhelníkové drážky, které nejen zlepšují ergonomii, ale také obohacují vzhled klávesnice.

Objemový váleček

Klaviatura GK650K je vybavena širokým kovovým válečkem pro ovládání hladiny zvuku. Každý jeho pohyb je zvýrazněn znatelným skokem, který umožňuje přesné nastavení hlasitosti zvuku. Samotný válec je mimořádně funkčním doplňkem. Stačí na něj sáhnout a snadno změnit úroveň hlasitosti.

Kailh Blue Mechanické spínače

Klávesnice je vybavena spínači Kailh Blue. Jsou skvělou volbou pro lidi, kteří rádi hodně píší Aktivace přepínače probíhá jasným, charakteristickým zvukem kliknutí, který mnozí připomínají zvuk psacích strojů. Kailh Blue je skvělý pro hráče, kteří



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.