FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Herní klávesnice - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

2 116,24 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 4 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Herní klávesnice - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Herní klávesnice - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown je malá mechanická klávesnice, kterou jsme vytvořili ze dvou důvodů. Za prvé, chceme vám dát svobodu používat přenosné zařízení. Za druhé, máme rádi krásné věci, které přitahují závistivé pohledy.

V důsledku toho vám dáváme malou konstrukci s knoflíky Pudding z plastu PBT, které byly vytvořeny technologií Double Shot. Nejen, že vypadají kosmicky, ale jsou také odolné proti oděru. Pod každým z nich se skrývají mechanické spínače Kailh Brown. Je to nejlepší volba, pokud hodně klikáte a hledáte relativně tichou mechanickou klávesnici.

Fotogenické a odolné batole

Rádi říkáme, že Thock TKL Pudding Brown je fotogenické a vytrvalé batole.

To proto, že jsme ho zabalili do krásného a malého podvozku TKL Tournament. V praxi to znamená, že se bez problémů vejde všude tam, kde klávesnice plné velikosti říkají: Dobrý den, nebudu sem vstupovat. To také ponechá prostor pro několik návrhářských gadgetů.

Toho jsme dosáhli tím, že jsme se vzdali číselného bloku. Výsledkem je, že klávesnice Thock TKL Pudding Brown je malá a plně připravená k akci.

Podsvícené pudinkové klávesy

V Thock TKL Pudding Brown se nám nejvíce líbí podsvícené klávesy Pudding. Je to prostor ve srovnání s běžnými tlačítky. Jedním kliknutím je můžete přizpůsobit své náladě, stylu stolu nebo hře, kterou hrajete. To je způsobeno klávesami, které jsme vyrobili technologií Double Shot. Během tohoto procesu se do klíčové formy vstřikují dva typy odolného plastu PBT. Díky tomu se tlačítka neotírají a jejich mléčně bílá část (odtud název Pudink) přenáší světlo ARGB.

Kailh Brown spínače

Víte, jak se můžete seznámit s uživateli hmatových spínačů? Velmi zřídka nastavují status AFK. Celkově nás to nepřekvapuje, protože s takovými přepínači nemáte pocit, že jste několik hodin nepřetržitě klikali a stále chcete víc.

Kailh Brown jsou hmatové spínače. Dobře se vyrovnávají v situacích, které vyžadují hladké pohyby. Jsou také trvanlivé, jejich životnost se odhaduje až na 50 milionů kliknutí (a díky funkci N-Key Rollover bude každý z nich zaznamenán a proveden).

Navíc to zní příjemně tiše. Předpokládáme, že své fanoušky najde mezi lidmi, kteří často používají klávesnici pozdě (a mezi svými spolubydlícími).

Pérová váha

Klávesnice Thock TKL Pudding Brown je opravdový bojovník pérové váhy. Váží málo, ale vydrží hodně.

Jeho odolnost jsme testovali při každodenních cestách do kanceláře na druhém konci města. Díky tomu jsme si jisti, že vám dáme klávesnici, kterou si můžete vzít s sebou doslova kamkoli a bude stále vypadat jako v den nákupu.

Jeho konstrukce s hliníkovou horní částí je jednoduše odolná proti poškození a velmi tuhá. Navíc drží stůl stabilně a nehýbe se ani při dlouhodobé práci. S jejím vzhledem také v pořádku, reliéfní vzory na dně a osvětlení ARGB jí dávají divoký charakter.

Jmenuji se RGB. ARGB

Buďme upřímní, klávesnice bez podsvícení vypadají dobře. Ale pokud chcete kliknout ve tmě, vyčnívat z davu nebo zapůsobit na své přátele z fóra, pak je zařízení ARGB ideální volbou.

S Thock TKL Pudding Brown můžete sladit vzhled své klávesnice s vaším centrem světového managementu. Zvýrazněte každé z 87 tlačítek jinou barvou, změňte barvu kláves nebo nastavte jeden efekt pro celý panel. Můžete to udělat pomocí přiloženého softwaru nebo z klávesnice bez instalace softwaru.

Možná někteří řeknou, že je to zbytečný gadget (tuto možnost můžete vždy deaktivovat)... Ale pokud si rádi hrajete s designem a jednou za čas změníte vzhled svého stolu, toto podsvícení ARGB vás potěší.

Dvoustupňové nastavení úhlu sklonu

Pro vaše pohodlí jsme vybavili Thock TKL Pudding Brown nastavitelnými nožičkami. Díky nim můžete klávesnici umístit do jedné ze tří výšek podpory tak, jak se vám to nejvíce líbí.

Několik způsobů, jak získat kabel

Pouzdro klávesnice Thock TKL Pudding Brown umožňuje vést kabel v jednom ze tří směrů. Díky tomu máte možnost lépe využít prostor na svém stole.

To je díky odnímatelnému kabelu a třem speciálně připraveným kanálům na spodní straně klávesnice. Každý z nich umožňuje položit kabel do vhodné polohy, například blíže k průchodkám nebo na okraji stolu.

Vše pod kontrolou

Máte rádi vše pod kontrolou? S ohledem na vás jsme vybavili Thock TKL Pudding Brown funkčním softwarem.

Láskyplně o něm mluvíme jako o Božím režimu. Díky jeho podpoře můžete upravit všechna nastavení klávesnice podle svých potřeb, změnit typ osvětlení ARGB, jeho barvu, konfigurovat režim provozu mnoha efektů



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.