Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

High Line stropní kapuce dálkové ovládání 77 cm

5 732,05 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Klarstein - JAKO
SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Běžná cena: 1569,99 zł
Naše cena: 1159 PLN

High Line, Stropní Okapy, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 úrovně, dálkové ovládání, černá
Když se zápach rozšíří v kuchyni, kuchyňský odsavač Klarstein High Line je připraven diskrétně odstranit výpary a páru.

Post-výstavní zboží - plně funkční, má mikro škrábance na povrchu krytu a dálkové ovládání. Karton nese stopy skladování.

S účinností a elegancí proti výparům a páře: stropní digestoř Klarstein High Line je dokonalým pomocníkem v každé kuchyni.

Diskrétní ovládání, elegantní design: výfukový ventilátor Klarstein High Line je nejen krásný, ale také flexibilní! Jako stropní digestoř nad kuchyňským ostrůvkem a díky kompaktním rozměrům i přes vybavený kuchyňský řetězec si snadno najde své místo nad kouřícím hrncem v každé kuchyni. S výkonem 75 wattů motor nejen efektivně vykonává svou práci s kapacitou odpadního vzduchu až 410 m³ / h, ale také zaujme svým elegantním stylem. Se saténovým sklem s černým leskem, rámem z kartáčované nerezové oceli a nezávisle přepínatelným 9barevným okolním světlem vytváří v kuchyni zvláštní atmosféru.

Díky přiloženému filtru s aktivním uhlím nepotřebuje ani větrací šachtu. Přiváděný vzduch z kuchyně je přímo filtrován a vypouštěn zpět do kuchyně – nejsou nutné žádné další stavební práce ani nákupy. Díky třem výkonovým úrovním si poradí s jakýmkoli zápachem v kuchyni a produkovanými výpary, lze jej snadno ovládat pomocí dotykové obrazovky nebo dálkového ovládání.

Dva přepínatelné LED pásky 2 x 4 W poskytují dostatek světla na varné ploše. Díky tomu bude mít každý kuchař nejlepší výhled na připravené pochoutky.

Základní informace:Efektivní: 75W motor pro cirkulaci vzduchu s kapacitou až 410 m³/h na 3 úrovníchPohodlné: snadné ovládání pomocí dálkového ovládání nebo dotykového displejeVynikající atmosféra: nezávisle přepínatelné osvětlení v 9 barváchPlochý motor: ideální pro montáž na strop nebo pod kuchyňské skříňkyVše v dohledu:      přepínatelné LED kuchyňské osvětlení s LED pásky 2 x 4 W.Tichý: nízká hladina hluku pouze 59 dB při nejvyšší úrovni výkonu

Vlastnosti: třída energetické účinnosti: Dva vyměnitelné hliníkové tukové filtry (vhodné do myčky)volitelné přepínatelné osvětlení s 2 x 4 wattovými LED páskyPřipraveno k recirkulaci, včetně filtrů s aktivním uhlím, včetně dálkového ovládání pro úroveň světla a výkonmotorový výkon: 75 W.baterie potřebné pro dálkový ovladač: 1 x CR2032 baterie (součástí balení)napájení: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Rozměry: rozměry instalačního rámu: cca 77 x 32 cm (šířka x výška)vestavěné rozměry: cca 73 x 20,7 x 28 cm (šířka x výška x hloubka) Sací otvor: cca 22.6 x 9.4 cm (Š x V x H) Hmotnost: cca 12 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.