FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
13 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Hostelvia Cana Lisa 200 ml vysoce kvalitní sklenice na pivo z tvrzeného skla - 20 kusů, stohovatelný design

18,88 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
500 kusů
Dostupné množství
1272 kusů
Stát
Lotyšsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
V0071
EAN:
8436536680188
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Objevte špičkové řemeslné zpracování pivních sklenic Hostelvia Cana Lisa 200 ml. Tyto sklenice jsou navrženy s ohledem na potřeby pohostinství a jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tvrzeného skla, které zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči tepelným šokům.

Každá sklenice se pyšní objemem 20 ml a je jedinečně vytvořena pro dokonalé servírování piva. S maximálním průměrem 66,5 mm a výškou 105 mm jsou tyto sklenice ergonomicky navrženy pro nejlepší zážitek z pití.

Pečlivě vytvořené tak, aby splňovaly velkoobchodní požadavky, sklenice Hostelvia Cana Lisa jsou pohodlně zabaleny s 24 sklenicemi v krabici. Každá krabice váží 4,5 kg a standardní paleta obsahuje 53 krabic, celkem 1272 sklenic.

Čistá hmotnost každé sklenice je 170 g a jejich stohovatelnost umožňuje efektivní skladování a manipulaci. I když tyto sklenice nejsou vhodné pro jemné broušené sklo, jejich robustnost a elegantní vzhled z nich činí cenný doplněk každého nápojového servisu.

Vezměte prosím na vědomí, že sklenice nejsou stohovatelné, což posiluje jejich individualitu a zabraňuje možnému poškození. Tyto profesionální brýle uspokojí velkoobchodní trh a nabízejí dostatečnou nabídku pro jakékoli komerční prostředí.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.