FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Sprchová péče pokrytá roztoky Fila

Řada Fila Surface Care zahrnuje celou řadu procedur pro údržbu sprch a dlaždic. Řešení sahají od čisticích a těsnicích produktů až po ošetření proti kapkám vody. Všechny výrobky chrání původní vlastnosti - bez změny vzhledu - a poskytují rychlou a bezpečnou aplikaci. Výroba je podporována novou certifikací Fila ISO 14001:2014 a její rozsáhlý sortiment je doporučován více než 200 předními značkami podlahových krytin.

Nové chrániče dlaždic zahrnují těsnicí hmotu proti skvrnám bez rozpouštědel – FILAMP90 ECO PLUS. Impregnační přípravek schválený LEED, který je součástí oceňované řady Green Line společnosti Fila, je určen pro leštěné porcelánové povrchy a přírodní kámen. Poskytuje bezpečnou aplikaci bez zápachu a také chrání injektážní vedení.

Univerzální čistič a chránič skla - FILANO DROPS - je bezoplachová stříkací úprava, která čistí bez šmouh. Vytváří také neviditelný hydrofilní film – podobný molekulám vody – takže kapky vody kloužou z povrchů, aniž by zanechaly stopy vodního kamene. Nekyselé složení bez rozpouštědel je ideální pro dlaždice, sklo a zrcadla – stejně jako pro skleněné mozaiky a glazovanou keramiku. Může být také použit k čištění vodovodních baterií, ocelových lišt a plexiskla.

Pro počáteční čištění a průběžnou údržbu patří mezi další ošetření hloubkové čištění odvápňovač, DETERDEK; odolný odmašťovací čistič a odstraňovač vosku, FILAPS87; rutinní čistič postřiků, FILAVIA BAGNO; čištění spárovacích hmot FUGANET a nejprodávanější pH neutrální prací prostředek FILACLEANER.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.