FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Indukční varná deska Delicatessa 90 Flex

16 906,86 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Klarstein - JAKO
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Poslední aktualizace
před 2 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


KATOLOGICKÉ CENA: 3.689,99 zł
Lahůdkářství 90 Flex, indukční varná deska, 5 zón, 7400W, autark
Vaření bez omezení: indukční varná deska Klarstein Delicatessa 90 Flex optimálně využívá prostor s minimální spotřebou energie během vaření. Kombinuje technickou inovaci s luxusním vzhledem a díky vitrokeramickému povrchu dodává kuchyni nový lesk.
Vestavná varná deska Klarstein Delicatessa 90 Hybrid má pět topných polí o celkovém výkonu 7400 W, rozdělených na 1 x 2300, 2 x 2000 W a 2 x 1500 W, což přivádí obsah nádobí k varu v rekordním čase. Díky technologii VarioHeating jsou dvě topné zóny vlevo nebo Na pravé straně se spojují do jednoho. Funkce rozpoznávání přítomnosti hrnce umožňuje, aby se kombinované topné pole přizpůsobilo velikosti hrnců, pánví a hrnců, stejně jako velkým kuchyňským náčiním, které se nevejde do jednoho topného pole. Delicatessa 90 Flex spotřebovává na jedné straně pouze energii vhodnou pro příslušný hrnec a na druhé straně umožňuje používat hrnce a pánve různých velikostí. Všechna jednotlivá pole a flex zóna mají samostatnou regulaci výkonu a funkci ThermoBoost, díky které se rychlý topný výkon opět zvýší na 3000 W. Pro jednoduché ovládání keramické varné desky Klarstein Delicatessa 90 Flex je použit integrovaný dotykový panel SenseControl s dotykovým posuvníkem pro ovládání výkonu a digitálním displejem. Díky tomu další regulátory a tlačítka nezasahují do elegantního vzhledu pracovní plochy sporáku. Kromě teploty lze pro každé topné pole naprogramovat 99minutový časovač, který po nastaveném čase vypne varnou desku nebo vydá akustický signál.
Pro zajištění hladkého vaření má vestavěná varná deska Klarstein Delicatessa 90 Flex příslušné bezpečnostní prvky: Pokud topné pole dosáhne příliš vysoké teploty, aktivuje se ochrana proti přehřátí. Indikátor zbytkového tepla založený na principu EcoTermal vás nejen informuje, zda jsou vypnutá topná pole stále horká. Umožňuje také vařit se zbytkovým teplem, abyste ušetřili energii. Funkce ThermalRecall si pamatuje nastavenou teplotu a znovu ji aktivuje, pokud má být proces vaření na krátkou dobu přerušen a poté obnoven. Kromě toho lze aktivovat dětský zádržný systém, aby se zabránilo náhodným změnám nastavení vaření.
Indukční varná deska Klarstein Delicatessa 90 Flex upoutá pozornost díky snadno udržovatelné vibrokeramické varné desce, která obratně odhaluje sporák. Varná deska tak dokonale zapadá do vybavení každé kuchyně - klasické i moderní. Součástí dodávky jsou montážní materiály potřebné pro instalaci.

Základní informace: Přesnost: nastavení výkonu na 9-ti bodové stupnici, programovatelné 99 -min. Časovač vypnutíFlexibilní přizpůsobení: Technologie VarioHeating pro spojení dvou topných zón do jedné flexibilní zónyEfektivní teplo: celkový výkon 7400 W v pěti varných zónách, každá s 3 x 2300, 2000 a 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl s posuvnou funkcí a digitálním displejemEnergeticky úsporné vaření: EcoThermal Control s indikátorem zbytkového tepla pro jeho použitíVíce výkonu:        každá varná zóna s technologií ThermoBoost / rychlé zahřátí s výkonem 3000 W v flex zóně

funkce: zapnuto / vypnuto v horní části varné desky (dotykový ovládací panel)celkový výkon: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W a 2 x 1500 W)Ekonomická funkce (spar): automatické snížení výkonu varných zón, aby se zabránilo přetížení4 obdélníková topná pole: každé 18 x 18 cmvelké topné pole (střední, kulaté): Ø 28 cmovládací dotykový panel s digitálním zobrazením provozní úrovně a časovačeMožnost kombinovat levé a pravé topné pole do flex zóny s detekcí přítomnost hrnce s nastavením na 99 minutAutomatické vypnutíOchrana proti přehřátíVolitelná ochrana dětítyp: vestavěný v kuchyňském koutuv dodacích materiálech pro instalaci do kuchyňského koutu5 pinový připojovací kabelNapájení: 380-415 V 3N nebo 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Rozsah dodávky:
1 x vestavěná varná deska
1 x montážní materiál ŽÁDNÝ
Vícejazyčná uživatelská příručka NE (pdf zasláno po zakoupení možné)

Dimenze:
Celkové rozměry: 90 x 6.1 x 52 cm (ŠxVxH)
Rozměry instalace: 87 x 5,7 x 49 cm (ŠxVxH)
minimální šířka kolem desky stolu: 5 cm
minimální tloušťka desky stolu: 3 cm
minimální vzdálenost zavěšení nad sporákem: 76 cm
Minimální volný prostor pod varnou deskou: 5 cm
prostor pro cirkulaci vzduchu: min. 2 cm
Délka kabelu: 1,0 m
Hmotnost: cca 12 kg

Zboží powys



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.