FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Inteligentní červená nymotor solární nebo jrat lthet baterie torral m

501,61 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
11 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7007
EAN:
=VLOOKUP(A752,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Solární nebo jrat lthet baterie torral m k d , Bluetooth s APP vez rl s

Pokud neustále hřešíte na f gg ny j r a t i on s, můžete trvat značné množství času a můžete předpokládat, že vaše paže jsou pod tlakem. Pokud se staráte o své děti, možná nebudete mít čas za ně zaplatit, nebo zásoby mohou být pro vaše děti chaotické a nebezpečné. H z f gg ny m t r a t i on může tyto problémy vyřešit.
Tento st lusos s moderním estonským designem si produkt k inteligentní funkce k n l jako p ld s, id z t s, k l n vez rl s nebo vedoucí skupiny rl s, stejně jako blokování s t s t s t s rychlost g pravidlo m k d st. Nízká hladina hluku m k d s s a t z ll plášť je bezpečný a tichý lm nyt in h l s. Inteligentní f gg ny k solární energie m m d a t i on o r a l t i c k ý c h p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p ř í s t u p r o s t ř e d n í c h p ř í s t u p r o s t ř e d n Připojení APP může v make f ram systémy s a k l nb z t pus f gg ny k t mogat s t as p ld ul a red ny k, soft f gg ny, shangri-La f gg ny, f gg leges f gg ny s red ny.
Funkce id z t může být v způsobuje, že id be ll t s t i on f gg ny open s ra s r s ra. Funkce f ny rz kel f win ss g pravidlo lyoz přepínač automaticky rozpozná s t umožňuje v . Funkce vedoucího skupiny s rl s může řídit f gg ny dvě. H z f gg ny m t rgy inteligentní s k k n l a f gg ny k řízení s re , a solární systém zajišťuje úspory energie v h z.

Specifikace ci k: Materiál: Materiál: 1: ABSAcumul tor: 1 * l tium baterie tor, 1000mAh (patří k k) Vstupní celkem tm w: 1,5mm: D C t lt 8.4VD CT hnis: typ 1-3 (možnost lis) Solární specifikace ci k: Solární panel: / 0.3WZ r-rotor ram: 1.8ASebess g: 20-40rps Rotate print k: Print k: 0.45NMN amp ram: 1AN V / b napětí lts g: N vleg plný tm ny: 7.5WNyit si s z r si rychlost g: 36mm / sV delmi úroveň: IP20T tel m rete: 167 * 43 * 37.5mm / 6.6 * 1.7 * 1.5inRepack si m ret: 220 * 220 * 50mm / 8.7 * 8.7 * 8.7 * 2.0inRepack si s ly: 600g / 1.3lb



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.