FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Inteligentní náramek M5 červený

138,75 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
81 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm1374
EAN:
=VLOOKUP(A406,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Měřič srdeční frekvence, krevního tlaku a hladiny kyslíku v krvi inteligentní náramek s barevným OLED displejem

Sledovač aktivity s vyměnitelným popruhem inteligentní náramek, snímač srdeční frekvence, krevního tlaku a kyslíku v krvi, který nejen zobrazuje, ale také přijímá příchozí hovory, lze použít jako zařízení handsfree, pokud nemáte volnou ruku pro držení telefonu. Zobrazuje také četná oznámení, monitoruje kvalitu spánku, měří a ukládá údaje o aktivitě při zachování štíhlého designu náramku.

FitLife M5 je kompaktní unisex náramek s výdrží baterie 3-5 dní na jedno nabití. Můžete jej spárovat s telefonem pomocí přiložené aplikace, takže můžete telefonovat, zobrazovat příchozí zprávy, oznámení, nastavovat budíky a aktivovat mnoho užitečných funkcí.

Kroky, vzdálenost a spálené kalorie: díky vestavěnému senzoru G zařízení počítá kroky a měřiče provedené ten den s vysokou přesností a vypočítá počet použitých kalorií na základě výše uvedeného.
Kardiovaskulární měření: přístroj poskytuje komplexní obraz výsledků měření srdeční frekvence, krevního tlaku a kyslíku v krvi současně. Měření trvá asi 17 sekund, jeho přesnost do značné míry závisí na podmínkách měření: stejně jako u zdravotnického zařízení je důležité udržovat paži v klidu a na úrovni srdce a stojí za to otočit přístroj na vnitřní polovinu zápěstí.

Měření kvality spánku: zařízení monitoruje skutečné množství spánku, které je dokončeno asi hodinu po probuzení a lze jej zobrazit z displeje.
Funkce multisportu: ze tří sportovních profilů v náramku (běh, skákání přes švihadlo, sezení), s přihlédnutím k jeho speciální formě pohybu, lze sledovat účinnost tréninku na základě spálených kalorií. Z aplikace lze spustit další dva sporty (chůze, jízda na kole), ale v těchto případech musí telefon zůstat v dosahu náramku.
Zprávy / oznámení: vibruje volání, SMS, Facebook, Twitter, Instagram, WeChat, QQ, Line, oznámení Whatsapp a zobrazuje informace o volajícím a 15 znaků oznámení, když je aktivní připojení Bluetooth.

Další funkce: změna domovské obrazovky (1 digitální, 1 analogová), najít telefon, dálkové ovládání fotoaparátu, alarm, připomenutí aktivity, tichý režim.
FitPro: Stejně jako většina chytrých zařízení dosahuje i toto zařízení svého plného potenciálu prostřednictvím aplikace, kterou lze stáhnout do smartphonu. Biometrické údaje, které lze zadat, zpřesňují výsledky měření, které lze prohlížet i zpětně. V aplikaci můžete nastavit časy budíku, spustit například funkci Najít mé zařízení nebo ovládat vzdálenou kameru. Aplikace je v angličtině.
Balíček obsahuje:

1 x inteligentní náramek
1 x speciální nabíječka
1 x návod k použití



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.