FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Kromě 2MP 1080p High Definition, FULL HD, fotoaparát také obsahuje podporu bezdrátové technologie Wi-Fi, takže se můžete snadno a rychle připojit k fotoaparátu kdekoli přes internet nebo mobilní zařízení. Obraz je jasný a blízký skutečné scéně. Pokročilá komprese videa.

Detekce pohybuKamera podporuje detekci pohybu v několika oblastech, což umožňuje skutečně efektivní monitorování. Pokud je detekován pohyb, kamera odešle oznámení a zaznamená video na micro SD kartu s vestavěným slotem na fotoaparátu (podpora micro SD karty až do 128 GB). Na rozdíl od tradiční webové kamery je tato IP kamera samostatným systémem, který bez nutnosti připojení k počítači dokáže přenášet a zaznamenávat vysoce kvalitní obraz na paměťovou kartu a zároveň vám umožňuje sledovat a ovládat kameru. aplikace pro iPhone, iPad nebo Android zařízení.

Video je natočeno rychlostí 25 snímků za sekundu, takže nahrávání je zcela plynulé.

Noční vidění

Tato IP kamera má jedinečné noční vidění s automatickým nastavením jasu. WiFi IP kamera obsahuje IR LED podsvícení, které umožňuje nepřetržité monitorování i v noci. Při slabém osvětlení se automaticky aktivuje infračervené osvětlení scény s dosahem až 30 metrů.

Hlavní funkce:
2.0 MPx FULL HD Venkovní WiFi IP kameraWiFi připojení pro snadné umístění a pokročilé možnosti správy / Wireless WiFi modul kompatibilní se standardem 802.11 b / g / n. /FULL HD video s vysokým rozlišením pro ostré detaily a lepší ostrost Snadné a rychlé nastavení a ovládání venkovní IP kamery pomocí aplikace (pro mobilní telefony a multimediální zařízení s operačním systémem Apple iPhone nebo Android). Monitorování přes PC. Detailní záznam v rozlišení Full HD (1920 × 1080p)Široký úhel snímání (85°)Možnost natáčet a sledovat videa onlineNoční režim s infračervenými LED diodami a mechanickým ICR filtrem. IR LED pro noční osvětlení ze vzdálenosti až 30 metrů. Monitorujte události detekce pohybu s možností odesílání e-mailů. Bohaté možnosti pro nastavení obrazu a další funkce fotoaparátu. Odolnost proti stříkající vodě a prachu s krytím IP66. Snadná instalace, potřebujete pouze fotoaparát, chytrý telefon nebo tablet, stejně jako možnost připojení k internetu (např. přes WIFI)

Balíček má nabíječku EU AC!.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.