Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Joyroom Bezdrátová nabíječka Apple Watch All Series s kabelem typu C 1,2 m

159,67 Kč /kus cena bez daně
Objednávám
Platnost nabídky brzy končí
Nečekejte, platnost nabídky brzy končí dnes. Nezmeškejte takovou příležitost!

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Slovensko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Pošlete zprávu Zavolejte

Joyroom Bezdrátová nabíječka Apple Watch All Series s kabelem typu C 1,2 m - popis

Ponořte se do moderního pohodlí s indukčním nabíjecím kabelem Joyroom, který je dokonale kompatibilní se všemi zařízeními řady iWatch. Náš S-IW011 v elegantním bílém provedení není jen obyčejný kabel - je to skutečný společník pro vaše Apple Watch, který zajišťuje spolehlivé a efektivní nabíjení. Objevte jedinečné funkce tohoto produktu, díky kterým bude používání Apple Watch ještě příjemnější.
Nejdůležitější výhody kabelu Joyroom s indukční nabíječkou:

Rychlé a bezdrátové nabíjení . S indukční nabíječkou S-IW011 zapomeňte na kabely a problematické připojení. Stačí položit Apple Watch na nabíječku a proces nabíjení začne okamžitě.
Odolná konstrukce. Náš kabel je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, ABS a opleteného nylonového pláště a je nejen esteticky příjemný, ale také odolný, chrání před opotřebením a poškozením.
Kompatibilita s USB-C. Použití moderního USB-C zaručuje stabilní a efektivní připojení, které umožňuje rychlé nabíjení z jakéhokoli zdroje 5V 1A.
Vysoký výstupní výkon. Díky výstupnímu výkonu 3,5 W (max.) získávají Apple Watch energii rychle a efektivně, takže si je můžete užívat ještě déle.
Elegantní design. Kabel má nejen praktickou funkci, ale také vypadá stylově a dokonale ladí s designem Apple Watch.

Specifikace:

Typ konektoru: USB-C
Vstupní napájení: DC 5V 1A
Výstupní výkon: 3,5 W (max.)
Materiál: hliníková slitina + ABS + pletený nylon

Bezdrátové nabíjení
Zbavte se kabelů a tradičních nabíječek. Kabel indukční nabíječky Joyroom umožňuje rychlé nabíjení Apple Watch bez těžkopádných kabelů. Stačí hodinky položit na nabíječku a proces se spustí automaticky a bez problémů dodá energii.
Odolná konstrukce
Kabel Joyroom je vyroben z pevných materiálů a je výjimečně odolný. Hliníková slitina, ABS a pletený nylonový kryt zaručují nejen elegantní vzhled, ale také ochranu proti opotřebení a zajišťují dlouhodobé používání.
Kompatibilita s USB-C
Pokročilý konektor USB-C zajišťuje nejen rychlé nabíjení, ale také stabilní připojení. Bez ohledu na zdroj napájení zaručuje kabel Joyroom efektivní nabíjení Apple Watch.
Vysoký výstupní výkon
Náš kabel s působivým výstupním výkonem 3,5 W (max.) umožňuje rychlé nabíjení, takže vaše Apple Watch jsou připravené k použití během okamžiku. Neztrácejte čas dlouhodobým nabíjením - s Joyroom budete vždy připraveni k akci.
Elegantní design
Nejen funkční, ale také stylové. Kabel Joyroom s indukční nabíječkou dokonale ladí s designem Apple Watch a dodává jim eleganci a modernost.


Způsoby platby

  • Převod

Způsob dopravy

  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.