FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Chcete mít vždy přístup ke svým praktickým elektronickým přístrojům? Díky magnetické indukční nabíječce Apple Watch budete moci hodinky pohodlně a rychle nabít tak, aby byly vždy připraveny k použití. Použijte solidně vyrobený, moderně navržený produkt, který se hodí na rozložení jakéhokoli stolu doma i v práci. Doporučujeme vám vybrat si originální a plnohodnotné indukční nabíječky jako ty, které jsou plně kompatibilní s podporovanými hodinkami.
Specifikace:

Značka: Joyroom
Kód: S-IW004
Výstupní výkon: 2,5 W

Sada obsahuje:

1 x indukční nabíječka Joyroom

Nejdůležitější vlastnosti:

Možnost pohodlného bezdrátového nabíjení
Perfektně sedí cívka pro Apple Watch
Rychlé a stabilní nabíjení
Lehká a kompaktní stolní pomůcka

Optimální délka kabelu
Nabíječka je vybavena kabelem o délce 1,2 metru a je ideální pro každodenní použití. Ideálně se hodí pro manipulaci s domácím nebo kancelářským vybavením, které chcete mít vždy po ruce. Absence dlouhého, zamotaného kabelu je jistě velkou pomocí.

Kompaktní gadget
Nabíjecí plocha je malá, navržená jako stvořená pro Apple Watch. Když hodinky položíte na indukční cívku, jsou stabilní a na stole je stále spousta volného místa.

Solidní zpracování
Originální kabel je zabalen v pevné krabici. Po vyjmutí uvidí vaše oči mimořádně pečlivě vyrobený výrobek, jehož povrchová úprava je vyrobena z nerezové oceli a lacoblu. To znamená dlouhou životnost bez poškození, oxidace nebo koroze.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.