FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Kancelářská opěrka nohou Nožní základna Nastavitelná pohodlná pevná základna nohou

394,84 Kč /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Pošlete zprávu Zavolejte

Kancelářská opěrka nohou Nožní základna Nastavitelná pohodlná pevná základna nohou - popis

Nastavitelná kancelářská opěrka nohou Popis produktu + Přednosti

Klíčové vlastnosti: Typ produktu: Opěrka nohou/nastavitelný stojan Materiál: ocel, plast Barva: Černá Rozměry: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (délka/šířka/výška) Nosnost: 20 kg Úhel náklonu: +20 ° ~ -20 ° Hmotnost: 2225g Nastavení sklonu: v reálném čase Ergonomický design Pozitivní vliv na zdraví a pohodlí Snižte únavu a napětí v nohou a páteři Obsah sady: 1x Opěrka nohou
Podpora pro vaše zdraví Pohodlná a ergonomická opěrka nohou je vyrobena převážně z oceli. Konstrukce této základny zahrnuje čtyři gumové nožičky, které mají stabilizační funkci a zabraňují náhodnému pohybu. Pro koho bude opěrka nohou ideálním řešením? Pracovníci u stolu: Pro ty, kteří tráví dlouhé hodiny u počítače, vám opěrka nohou může pomoci udržet pohodlnou polohu vsedě snížením napětí v nohou. Kancelářští pracovníci: Lidé, kteří pracují v kancelářích a jsou vystaveni dlouhodobému sezení, mohou těžit z ergonomických řešení, jako je tato opěrka nohou, pro zlepšení pohodlí a zdraví. Lidé s problémy se zády: Pro ty, kteří bojují s problémy se zády, může správné vyrovnání chodidel a nohou prospět držení těla a pohodlí. Zdraví lidé: Aktivní lidé, kteří chtějí pečovat o své zdraví, mohou také těžit z ergonomických prvků, jako je opěrka nohou, která minimalizuje napětí a nepohodlí.
Pohodlí a ergonomie Opěrka nohou je nejen praktická, ale také důležitým ergonomickým řešením, které má pozitivní vliv na každodenní pohodlí. Jeho užívání přispívá ke zlepšení držení těla, což je klíčové pro udržení zdraví páteře. Díky správnému umístění chodidel pomáhá opěrka nohou minimalizovat napětí v páteři a snižovat namáhání dolní části zad. Snižuje únavu nohou, ale také minimalizuje napětí v této části těla. Díky možnosti umístit chodidla do pohodlné polohy pomáhá opěrka nohou rovnoměrně rozložit váhu a eliminuje nadměrné namáhání konkrétních oblastí nohou. To je důležité zejména pro lidi, kteří pociťují svalové napětí nebo nepohodlí spojené s dlouhodobým sezením nebo stáním.
Stabilita: Opěrka nohou má v základně 4 gumové nožičky, které účinně zabraňují náhodnému posunutí, což uživateli umožňuje soustředit se na daný úkol, aniž by musel neustále upravovat polohu nohou.
Plně nastavitelný sklon Další výhodou této opěrky nohou je její nastavitelná konstrukce, která umožňuje nastavit úhel sklonu od +20° do -20°. To znamená, že uživatel může individuálně nastavit sklon základny podle vlastních preferencí a ergonomických potřeb. Funkce nastavitelného úhlu sklonu zvyšuje flexibilitu při používání opěrky nohou a umožňuje její přizpůsobení různým polohám sezení. U některých lidí mírný sklon chodidel přispívá k ještě většímu pohodlí a snižuje napětí v oblasti páteře a nohou. Možnost nastavení úhlu sklonu navíc znamená, že opěrku nohou lze přizpůsobit měnícím se podmínkám a preferencím uživatele během práce.
Rozměry, hmotnost a maximální zatížení Opěrka nohou představuje praktické rozměry a vlastnosti, které stojí za zvážení při výběru ergonomického vybavení. Zde jsou podrobnosti o rozměrech a parametrech této základny: Rozměry základny: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (délka/šířka/výška) Základní hmotnost: 2225 g Maximální nosnost: 20 kg Tyto přesné rozměry a parametry umožňují efektivně přizpůsobit opěrku nohou různým pracovním prostorům. Maximální nosnost 20 kg navíc naznačuje pevnou konstrukci, což je důležité v souvislosti se zajištěním bezpečnosti a odolnosti při používání.
Masáž Užijte si extra uklidňující zážitek díky třem masážním páskům, které jemně stimulují akupunkturní body na chodidlech. Tato jemná masáž přináší nejen okamžitou úlevu, ale také pomáhá zlepšit krevní oběh v oblasti nohou. Je to jako minimasáž, která vás provází celým dnem a stará se o pohodlí vašich nohou.
GALERIE PRODUKTŮ _________________________________
Často kladené dotazy Jaké materiály byly použity při výrobě této základny nohou?
Základna nohou je vyrobena z kombinace oceli a plastu, což zajišťuje pevnou konstrukci a odolnost.
Jaké jsou rozměry této základny nohou?
Rozměry základny jsou 38 cm na délku, 30 cm na šířku a 13,5 cm na výšku, což z něj dělá praktické a snadno přizpůsobitelné zařízení.
Jaká je maximální nosnost této základny nohou?
Maximální nosnost je 20 kg, což dokazuje robustní konstrukci a umožňuje bezpečné použití


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.