FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Tento tréninkový balíček Kegel lze použít s mobilní aplikací, údaji o tlaku a tréninkovými tutoriály v reálném čase. (trénink+vibrace)

Je vyrobeno z hedvábného silikonu, ve správné velikosti, aby se dovnitř dostalo bez zvýšeného tlaku, a správné velikosti pro trénink svalů pánevního dna.

V tomto balení je chytrý Kegel Ball, který lze propojit s APP. Údaje o tréninku se zobrazí přímo na telefonu, takže můžete lépe vědět o svém zdraví svalů pánevního dna. APP může podporovat 9 jazyků, angličtinu, ruštinu, japonštinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, italštinu, portugalštinu a čínštinu. Může být také použit jako vibrátor. Pin hole USB dobíjecí, věc sama o sobě je vodotěsná.

Spolu s chytrým Kegelovým míčem je k dispozici přístroj na rehabilitaci svalů pánevního dna. Se 4 různými míčky, každý s jinou barvou a hmotností, dělá trénink vědeckejším. Míče můžete měnit podle své situace, abyste získali lepší trénink. 4 míče nemohou vibrovat, jsou pouze pro trénink.

Doufáme, že to ženám usnadní sex. Nikdy to není ostuda, je to POTŘEBA.

Jsme zdrojovou továrnou všech těchto produktů. MOQ může být flexibilní v závislosti na situaci. Pokud potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.