FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
13 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Držák na stěnu Kermeo Full Motion TV pro většinu 26-55palcových plochých a zakřivených televizorů
Stav: A zboží
1 paleta: 96 kusů
Jednotková cena: 7,99 €

【ULTRA SILNÝ DVOJRAMENNÝ TV NÁSTĚNNÝ DRŽÁK NA TV】6 Televizní nástěnný držák s kloubovými rameny je vyroben z vysoce kvalitního železa a hodí se pro většinu 26–55palcových LED, LCD, OLED plochých a zakřivených televizorů, udrží až 40 kg. Má extrémně vysokou bezpečnost a spolehlivost a může zajistit bezpečnost a stabilitu vašeho televizoru.
【KOMPATIBILITA TV NÁSTĚNNÉHO UPEVNĚNÍ】 Odnímatelné prodlužovací držáky pasují na VESA 75*75mm až 400*400mm. Je kompatibilní s vaším televizorem VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTER, TOSHIBA nebo jakýmkoli jiným televizorem.

【OPTIMALIZOVANÝ ZÁŽITEK ZO SLEDOVÁNÍ】 Plně kloubový nástěnný držák na TV poskytuje pohodlné sledování. Televizor můžete naklonit nahoru a dolů o 15°, otočit doleva nebo doprava o 30° až 45° a upravit vzdálenost televizoru od stěny od 50 mm do 370 mm, dokud nenajdete nejpohodlnější sledování.

【SNADNÁ INSTALACE】 Nástěnný držák TV je vybaven podrobným instalačním průvodcem krok za krokem, který vám pomůže rychle nainstalovat.

VYNIKAJÍCÍ ZÁKAZNICKÝ SERVIS 】 Jsme vždy ochotni poskytnout levné nástěnné držáky na TV a rádi zodpovíme vaše dotazy před nákupem a instalací. Pokud narazíte na nějaké problémy, okamžitě nás kontaktujte, určitě vám dáme nejuspokojivější odpověď.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.