FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


KLIMATIZACE 3v1 ADLERWiol-funkční klimatizace s vysokou účinností s funkcí ionizace vzduchu. Toto zařízení je ideální, pokud jste unaveni vysokými teplotami v létě nebo vás obtěžuje suchý vzduch v bytě.

VÝHODY KLIMATIZACE: 3V1 - CHLAZENÍ, ČIŠTĚNÍ, ZVLHČOVÁNÍLED DOTYKOVÝ PANELDÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ STEROWANIA3 REŽIMY VENTILÁTORU - NORMÁLNÍ, PŘIROZENÁ, NOČNÍ FUNKCE - SNIŽUJE TEPLOTU SPUŠTĚNÍM VODNÍHO ČERPADLA PRŮTOK VZDUCHU 220m3 / H60 ° HORIZONTÁLNÍ OSCILAČNÍ FUNKCE 0,5-7,5H2 NÁDOBY NA VODU PRO ZMRAZENÍ PŘED POUŽITÍPLNĚNÍ VODY INDICATOR4 KOLA A POHODLNÁ RUKOJEŤ PRO PRZENOSZENIA6-LITROVOU NÁDRŽ NA VODU S VYPOUŠTĚCÍ ZÁTKOUPŘÍVOD VODY 500ML / Hhzajištění lepších podmínek pro My a naše pleť a vlasy by se měly zajímat o klimatizaci 3v1

~ POHODLÍ A MULTITASKING JDOU RUKU V RUCE! Vysoká účinnost a kombinace funkcí chlazení, zvlhčování a čištění vzduchu jej odlišují od podobných produktů na trhu! OSVĚTLENÝ OVLÁDACÍ PANELVESTAVĚNÝ 6-LITROVÝ ZÁSOBNÍK VODY, S NÍMŽ MŮŽE OCHLAZOVAT VZDUCH PO CELÉ HODINYFUNKCE ZVLHČOVÁNÍ UMOŽŇUJE ZVÝŠIT VLHKOST VZDUCHU V SUCHÝCH DNECH3 REŽIMY UMOŽŇUJÍ PŘIZPŮSOBIT STUPEŇ PROVOZU VAŠIM POTŘEBÁMNEMUSÍME POUŽÍVAT VŠECHNY FUNKCE SOUČASNĚ, ALE POUZE NASTAVOVAT PARAMETRY, KTERÉ AKTUÁLNĚ POTŘEBUJEME.

~ VŠE, CO POTŘEBUJETE! Zařízení je vybaveno pohodlnou rukojetí pro přenášení a 4 transportními kolečky. INTUITIVNÍ OVLÁDACÍ PANEL USNADŇUJE VÝBĚR SPRÁVNÉHO PROVOZNÍHO REŽIMUTLAČÍTKO COOL UMOŽŇUJE SNÍŽIT TEPLOTU ODVÁDĚNÉHO VZDUCHU AKTIVACÍ VODNÍHO ČERPADLA, DÍKY KTERÉMU MŮŽETE NAPROGRAMOVAT, JAK DLOUHO BUDE ZAŘÍZENÍ PRACOVAT, NEŽ SE SAMO VYPNEDÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ PRO SNADNÉ DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍFunt horizontální oscilace znamená, že vzduch je distribuován ve vlnách spíše než soustředěn na jeden bod.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY: NAPĚTÍ - 220-240V ~50HzVÝROBCE - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN ŘÍDÍCÍ ZDROJ - 1 x CR2025 3V V CENĚHLADINA HLUKU - 53dBROZMĚRY PRODUKTU (S KOLEČKY) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmVÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM OBALU MÁ POKYNY V LEŠTĚNCE A MNOHO DALŠÍCH.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.