FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
14 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout zelené basketbalové šortky značky Adidas Ekit za výjimečnou cenu 10 € každý. Jedná se o likvidaci akcií, což znamená, že za tuto kvalitní položku získáte skvělé ceny.

Basketbalové kraťasy Adidas Ekit jsou navrženy tak, aby poskytovaly hráčům optimální pohodlí. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jsou pevné a lehké, což umožňuje velkou volnost pohybu v terénu. Jejich jasně zelený design přináší extra dotek stylu do vašeho basketbalového oblečení.

Využijte této výjimečné nabídky k vybavení svého basketbalového týmu nebo k obnově vlastního sportovního šatníku. Basketbalové kraťasy Adidas Ekit jsou k dispozici v různých velikostech, přečtěte si prosím průvodce velikostmi a vyberte si ten, který vám nejlépe vyhovuje.

Nenechte si ujít tuto příležitost získat kvalitní basketbalové trenýrky za bezkonkurenční cenu. Objednejte si nyní a užijte si rychlé a spolehlivé doručení. Máte-li jakékoli dotazy nebo požadavky na další informace, neváhejte nás kontaktovat. Jsme vám k dispozici, abychom vám pomohli při výběru.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.