FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

MARVIN'S MAGIC PRESENTS MAGIC SUPER BRIGHT SCRATCH ART: Marvin's Magic je domovem všech kouzelných a tajemných věcí. Od jejich řady kouzelnických triků až po jejich stírací umělecké sady budete ohromeni silou magie. Pod černou vrstvou této umělecké sady je skrytý svět živých, magických barev, které jen čekají na objevení - Pište, kreslete, hrajte a objevujte, naše umění je vynikající pro školní projekty, prezentace a zprávy.
RAINBOW SCRATCH ART: Vytvořte si vlastní kouzlo doma s touto sadou scratch art, která je navržena tak, aby nechala vašeho vnitřního umělce běžet divoce. Pomocí přiloženého nástroje jemně seškrábněte černou vrstvu a skočte do světa holografických barev, neonů, metalických barev a duhy. Vytvořte si své vlastní krásné vzory a tvary s živými barvami, které s vámi spolupracují na vytváření ohromujícího umění.
SCRATCH ART PAPER: Součástí této sady dětských stíracích losů od Marvin's Magic jsou šablony, které můžete sledovat a protahovat, šablony, které vám poskytnou inspiraci, kterou potřebujete k vytvoření magického duhového mistrovského díla! Stačí vzít do ruky stírací tabuli a své stírací umělecké nástroje a kombinovat magii a umění a vytvořit cokoli, po čem vaše srdce touží!
VYTVÁŘEJTE UMĚNÍ OD NULY: Tato sada je ideální pro každou příležitost a dovolenou, kterou se necháte inspirovat. Ať už chcete vytvořit velikonoční stírací umění nebo valentýnské škrábací umění pro milovaného člověka, tato sada oživí vaše návrhy způsobem, který jste nikdy nepovažovali za možný! Můžete také vytvořit stírací losy pro lidi, které milujete, a vytvořit tak vzpomínku, která bude trvat navždy! Pro skutečný duhový efekt zkuste vytvořit umění jednorožce a nechte barvy transformovat vaši mystickou postavu před vašima očima.
PRO UMĚLCE OD 5 LET: Tato sada umožní vašemu malému umělci vytvářet vzory s metalickými, holografickými, neonovými a duhovými barvami. Ideální pro použití doma, na dovolené nebo ve škole. Pomozte svému malému zamilovat se do krásy umění pomocí této kouzelné sady. Tato sada bude perfektní narozeninové dárky pro dívky a chlapce!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.