FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
20 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

KUCHYŇSKÁ VÁHA ELEKTR. 5KG BATERIÍ PRO MĚŘENÍ VODY

147,18 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
2596 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
MS 3159w
EAN:
5902934835268

Pošlete zprávu Zavolejte

KUCHYŇSKÁ VÁHA ELEKTR. 5KG BATERIÍ PRO MĚŘENÍ VODY - popis


KUCHYŇSKÁ VÁHA elektronická kuchyňská váha MESKOElecttronic s maximální nosností 5kg a přesností 1g. Velmi užitečné při vážení velkých a těžkých výrobků.

VÝHODY VÁHY:NOSNOST AŽ 5 KG + PŘESNOST 1GLCD ZOBRAZOVACÍ PLATFORMA Z ODOLNÉHO PLASTUINDIKÁTOR PŘETÍŽENÍMANUÁLNÍ A AUTOMATICKÉ VYPNUTÍTTTHANG HOLEDESIGN VHODNÝ PRO KAŽDOU KUCHYNIVŠECHNY POTŘEBNÉ JEDNOTKY MĚŘENÍ (g, ml + měření objemu vody a mléka)Díky malým rozměrům je váha vhodná pro skladování a umožňuje efektivní manipulaci.

~ FUNKCE TARY! Díky tomu můžete snadno použít svou oblíbenou misku nebo hrnek k vážení jakýchkoli sypkých produktů, jako je mouka, rýže, cukr, mléko atd. PŘESNÉ VÁŽENÍ S OBALEM, ALE VÝSLEDEK MĚŘENÍ JE UVEDEN BEZ HMOTNOSTI BALENÍ! Například:1. Vsadíte na váhu krupice nalité do šálku2. Hmotnost měří hmotnost šálku a krupice.3. Na displeji se zobrazuje pouze hmotnost krupice.

~ IDEÁLNÍ PRO KAŽDOU KUCHYNI! Kompaktní velikost znamená, že samotná hmotnost nezabírá v naší kuchyni mnoho místa. POVRCH Z VYZTUŽENÉHO PLASTU - záruka dlouholeté trvanlivostiNOSNOST AŽ 5 KG S PŘESNOSTÍ 1G - přesně měří jakékoliv množstvíINDIKÁTOR PŘETÍŽENÍ - nepostradatelná funkce pro pohodlné použitíAUTOMATICKÉ VYPNUTÍ - díky kterému ušetříte baterieReaguje také na potřeby lidí, kterým záleží na velikosti jídel ze zdravotních důvodů.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY: VELIKOST DISPLEJE - 107mm x40mmHMOTNOST VELIKOST POVRCHU - 160mmx155mmVELIKOST ZAŘÍZENÍ - 240mm x 150mmNAPÁJENÍ - 1x CR2032 baterie (součástí balení)MATERIÁL - plastBARVA - bíláVÝROBCE - PÁNSKÝ VÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM OBALU MÁ NÁVOD V POLŠTINĚ A MNOHO DALŠÍCH.

V NAŠÍ NABÍDCE NAJDETE TENTO MODEL I V JINÝCH BARVÁCH--------------------->ZVEME VÁS K PROCHÁZENÍ NAŠICH AUKCÍ!


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Způsob dopravy

  • Vlastní odběr
  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.