FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
6 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


KUCHYŇSKÁ VÁHA S MISKOU MESKOElektická kuchyňská váha s maximální nosností 5 kg a přesností 1 g.Velmi užitečná při přípravě pokrmů vyžadujících přesně definované proporce výrobků.

VÝHODY VÁHY: NOSNOST AŽ 5 KG / 11 LBPŘESNOST 1G / 0,1 OZVŠECHNY POTŘEBNÉ JEDNOTKY MĚŘENÍ - g, kg, lb, oz, ml (voda), ml (mléko)VÝPOČET OBJEMU VODY A MLÉKAVELKÝ LCD DISPLEJ S LED PODSVÍCENÍMPLASTOVÁ MÍSA 1,4L INDIKÁTOR PŘETÍŽENÍ / OPOTŘEBENÍ BATERIEMANUÁLNÍ A AUTOMATICKÉ VYPNUTÍ PO 2 MINUTÁCHFUNKCE TÁRYUNIVERZÁLNÍ DESIGN, KTERÝ SE VEJDE DO KAŽDÉ KUCHYNĚVychanky na jeho malé velikosti, váha je vhodná pro skladování a umožňuje efektivní přenášení.

~ FUNKCE TARY! Díky tomu můžete snadno použít svou oblíbenou misku nebo hrnek k vážení jakýchkoli sypkých produktů, jako je mouka, rýže, cukr, mléko atd. PŘESNÉ VÁŽENÍ S OBALEM, ALE VÝSLEDEK MĚŘENÍ JE UVEDEN BEZ HMOTNOSTI BALENÍ! Například:1. Vsadíte na váhu krupice nalité do šálku2. Hmotnost měří hmotnost šálku a krupice.3. Na displeji se zobrazuje pouze hmotnost krupice.

~ IDEÁLNÍ PRO KAŽDOU KUCHYNI! Kompaktní velikost znamená, že samotná hmotnost nezabírá v naší kuchyni mnoho místa. PLASTOVÁ MISKA 1,4L - umožňuje měřit velké množství produktuNOSNOST AŽ 5 KG S PŘESNOSTÍ 1G - přesně měří jakékoliv množstvíUKAZATEL PŘETÍŽENÍ A SPOTŘEBY BATERIE - potřebné funkce pro pohodlné použitíAUTOMATICKÉ VYPNUTÍ - díky kterému ušetříte baterieReaguje také na potřeby lidí, kterým záleží na velikosti jídel ze zdravotních důvodů.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PARAMETRY: VELIKOST LCD DISPLEJE - 6x3cmNAPÁJENÍ - 2x 1,5V (AAA)VELIKOST ZAŘÍZENÍ - 19,7cm x 22cm x 1,8cmBARVA - bíláMATERIÁL - plastVÝROBCE - PÁNSKÝ VÝROBEK ZABALENÝ V ORIGINÁLNÍM BALENÍ MÁ NÁVOD V POLŠTINĚ A MNOHO DALŠÍCH.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.