FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
5 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

120cm přírodní jutový kulatý koberec, jedinečné a nadčasové řemeslné zpracování pro interiér i exteriér

728,64 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
100 kusů
Stát
Itálie
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Objevte autentičnost a eleganci kulatého koberce z přírodní juty, zdobeného bavlněnými hroty a zcela ručně vyrobeného. Každý kus je nenahraditelný, výsledek kvalitního řemeslného zpracování.

Tento koberec má jedinečnou konzistenci, která je příjemná na dotek a přináší teplo a útulnost do každého prostoru. Harmonicky zapadá do různých interiérů, ať už skandinávských, klasických, bohémských, nebo i do moderního industriálního loftového prostředí.

Dokonale se hodí pro venkovní použití, své místo najde na terase, balkoně nebo verandě. Je třeba poznamenat, že rohož může po vybalení nějakou dobu trvat, než se vrátí do svého optimálního tvaru.

Pokud jde o vlastnosti, tento ručně vyráběný koberec je vyroben z 60 % juty a 40 % bavlny, měří 120 cm v průměru a nabízí pevnost a odolnost. Vezměte prosím na vědomí, že čištění musí být prováděno opatrně: nemyjte vodou, pro jemnou údržbu dejte přednost profesionálnímu chemickému čištění tetrachlorethylenem nebo jinými rozpouštědly uvedenými pod symbolem F.

Díky svému kulatému tvaru a hladkému designu je tento jutový koberec skutečnou pozvánkou k pohodlí a přirozené eleganci a zároveň je ideální pro velkoobchodní nabídku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.