WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Lahvové nápoje s příchutí Levná cena Denní pití Energetický nápoj Prime Drink na prodej za dobrou cenu energie

47,20 Kč /láhev cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 láhví
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Lotyšsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
7 dny
EAN:
4549292009064
Poslední aktualizace
před 4 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Zdá se, že "Prime Hydration" je značka nebo název produktu související s energetickými nápoji nebo hydratačními nápoji, ale od mé poslední aktualizace nejsou k dispozici konkrétní informace o produktu s tímto přesným názvem. Energetické nápoje a hydratační nápoje jsou však na trhu zcela běžné a nabízejí různé formulace navržené tak, aby poskytly podporu energie nebo doplnily tekutiny a elektrolyty.

Energetické nápoje obvykle obsahují kofein a další stimulanty spolu s cukry a různými vitamíny a minerály, které poskytují rychlou dávku energie. Na druhou stranu hydratační nápoje se zaměřují na doplnění tekutin a elektrolytů ztracených pocením při fyzické aktivitě nebo v horkém počasí.

Při zvažování energetického nápoje nebo hydratačního nápoje je nezbytné prozkoumat ingredience a nutriční informace, abyste pochopili, co konzumujete. Některé klíčové faktory, které je třeba zvážit, zahrnují:

Obsah kofeinu: Energetické nápoje často obsahují vysoké hladiny kofeinu, který může na jednotlivce působit různě a při nadměrné konzumaci může způsobit vedlejší účinky.

Obsah cukru: Mnoho energetických nápojů má vysoký obsah cukru, což může při nadměrné konzumaci přispívat k nárůstu hmotnosti a dalším zdravotním problémům.

Elektrolyty: Hydratační nápoje mohou obsahovat elektrolyty, jako je sodík, draslík a hořčík, které pomáhají doplnit to, co se ztratilo pocením.

Další ingredience: Podívejte se na jakékoli další vitamíny, minerály nebo bylinné extrakty přítomné v nápoji a zvažte, jak mohou ovlivnit vaše zdraví nebo výkon.

Vždy je dobré konzumovat tyto druhy nápojů s mírou a zvážit své individuální zdravotní potřeby a citlivost. Pokud si nejste jisti konkrétním produktem nebo jeho složkami, konzultace se zdravotnickým pracovníkem vám může poskytnout personalizované pokyny.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.