FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
10 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

LAMPA SVÍTILNA SOLÁRNÍ COB KEMPOVÁNÍ POWERBANK VÝKONNÝ

174,31 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
50 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

NZY ZJ-1158 je multifunkční přenosná LED svítilna. Je vybaven vestavěnou baterií 1200 mAh a umožňuje nabíjet smartphone přes USB. Charakteristickým rysem baterky je přítomnost solárního panelu, který umožňuje nabíjet zařízení na jakémkoli místě, kde je přístup k přímému slunečnímu světlu. Můžete si vybrat typ osvětlení, který potřebujete: hlavní lampu nebo záři těla. Přenosná lampa má mnoho použití. Pohodlný design umožňuje umístit jej na rovný povrch nebo jej zavěsit, stejně jako pohodlně držet v ruce pásem. Toto zařízení lze instalovat kdekoli: v ložnici nebo dětském pokoji, na chodbě, v koupelně a obecně všude tam, kde je zapotřebí mobilní světelný zdroj. Lampa je vhodná pro použití jako přenosná baterka, lampa, noční světlo nebo záložní zdroj světla v místnosti při vypnutém napájení. NZY ZJ-1158 je moderní lampa pro použití v různých domácích situacích

Multifunkční kempingová lucerna ZJ-1158 bude dobrým partnerem při rybaření, pikniku, kempování, altánu nebo doma, když zhasnou světla. Lampa má poměrně malou hmotnost, protože je vyrobena z odolného plastu a funguje autonomně díky vestavěné baterii. Má také funkci Power Bank pro nouzové nabíjení USB gadgetů.

Konstrukce lampy je promyšlena tak, aby mohla být držena v ruce pásem ve svislé nebo vodorovné poloze. Lampu můžete také jednoduše umístit svisle na jakýkoli rovný povrch.

Technicky dává svítilna ZJ-1158 dvě varianty použití - jako svítilna se směrovým proudem světla a jako lampa / lampa / noční lampa s rozptýleným světlem. Svítilna má dva režimy jasu a nouzový režim blikání, zatímco lampa má pouze dvě úrovně jasu. Všechny režimy se střídavě přepínají stisknutím tlačítka napájení na horní straně lampy.

Nabíjení baterie svítilny se provádí prostřednictvím vstupu USB typu C nebo ze solárního panelu, který je při vystavení přímému slunečnímu záření umístěn na horním konci lampy. Kromě toho je svítilna ZJ-1158 vybavena standardním vstupem USB pro nabíjení USB gadgetů. Oba konektory jsou uzavřeny silikonovým uzávěrem, aby se zabránilo vniknutí vlhkosti, prachu atd. uvnitř.

Charakteristiky:

typ: kempování světlo / lucerna / noční světlo

Kód: ZJ-1158

materiál: plast

Napájení: vestavěná dobíjecí baterie

Nabíjení: USB Type-C + solární panel

Provoz: 5

Funkce powerbanky: Ano

Černá barva

velikost: 13 * 10 cm

Vybavení:

Campingová lampa ZJ-1158 s dobíjecí

Nabíjecí kabel USB/USB typu C

Baleno v originálním kartonu



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.