FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ultra krátká projekční vzdálenost, masivní obrazovka pro váš domov

Ultra krátká vzdálenost, možnost montáže na stěnu
Masivní 150” projekční plocha
Technologie laserového zdroje světla ALPD 3.0
Vysoká přesnost barev a jas.
Nativní kontrast 3000:1
Vestavěný obsah Google Assistant / Google Android 8.1 TV

* Laserový projektor Xiaomi může zobrazovat tradiční programy kabelové televize prostřednictvím televizního přijímače, jako je televizní set top box nebo IPTV set top box. Nemůže přímo přijímat vysílané televizní signály.
Vítěz japonské ceny Good Design Award 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award a IDEA Award jsou známé jako čtyři hlavní světové ceny za design.
Jedná se o první laserový projektor s ultrakrátkou ohniskovou vzdáleností na světě s technologií ALPD, který poskytuje až 150palcové Full HD na vzdálenost 50 cm s vysokým kontrastním poměrem 1500 lumenů a 3000:1 a životností produktu 20 000 hodin. Tento high-tech produkt využívá kompaktní a minimální "krabicový" designový jazyk a zachovává stylistickou soudržnost dokonce i s dálkovým ovládáním Bluetooth. Ovládejte zařízení odkudkoli v místnosti. Hlasem aktivovaní asistenti mohou rychle najít programy nebo poskytnout další interaktivní zážitky ze sledování.
- Porota pro ocenění Good Design Award
Masivní obrazovka pro váš domov
Laserový projektor Xiaomi dokáže promítat obrazovku o velikosti až 150 palců. Přeneste si soukromé divadlo do svého domova.
Masivní 150” projekční plocha Proměňte svůj domov v soukromé kino
Snadno upravte velikost obrazovky na 80 až 150 palců.
Zažijte pohlcující požitek ze sledování filmu, poslechu koncertu nebo hraní hry na velké obrazovce.
Mimořádně krátká projekční vzdálenost Promítejte velkou obrazovku, a to i z bezprostřední blízkosti
Využívá design objektivu s ultrakrátkou ohniskovou vzdáleností 0,233:1, který odstraňuje nepříjemnosti spojené s projekcí na velké vzdálenosti, kterou potřebují tradiční projektory. Laserový projektor Xiaomi lze umístit 1,97'' ~ 19,7'' od povrchu displeje na televizní skříňce nebo připevnit na stěnu. Není třeba řešit složitou kabeláž nebo překážky.

1,97" ~ 19,7" od povrchu displeje
Snadno se přemisťuje
Není potřeba speciální kabeláž

Filmová kvalita
Laserový projektor Xiaomi nabízí nativní kontrast 3000:1, srovnatelný s tím, co najdete v kinech. S poměrem červeného světla až 16-18% jsou barvy živé a jasné.
Technologie laserového zdroje světla ALPD 3.0
Obsahuje novou technologii laserového displeje ALPD 3.0 od Appotronics*, která vede na trhu v barvách, kontrastu a jasu obrazovky. Nejen, že jsou obrázky jasné a jasné, ALPD 3.0 nám umožňuje prodloužit životnost produktu a zmenšit velikost stroje.
* Appotronics je přední světový inovátor laserové fosforové technologie s vysokým jasem. Tuto technologii používá více než 3000 kin po celém světě.
85 %+ barevný rozsah NTSCŠiroký rozsah barev a distribuce
Barva je důležitou součástí celého projekčního plátna. Pokud je rozsah barev příliš malý, projektor nemůže zobrazit skutečné barvy filmu. Laserový projektor Xiaomi využívá inovativní pětistupňovou technologii barevného kola pro míru projekce červeného světla 16–18 % *. Rozsah barev NTSC 85 % poskytuje bohatou a věrnou reprodukci barev.
* Konvenční projektory obvykle používají pouze tří nebo čtyřstupňová barevná kolečka. Míra projekce červeného světla obvykle klesá pod 10 %
Nativní kontrast 3000:1 I tmavší scény jsou promítány zřetelně
Často si stěžujeme, že v kině může být obtížné jasně vidět důležité detaily, protože tmavé obrazy nejsou promítány jasně. Laserový projektor Xiaomi nabízí nativní kontrast 3000:1, což je mnohem více než standard 2000:1 v kinech. Disponuje také rozlišením 1920*1080 a podporou HDR, takže detaily jsou jasné i ve tmě.
Světelný zdroj s jasem 5000 lumenů
Xiaomi Laser Projector nabízí jas světelného zdroje až 5000 lumenů, jas obrazu 1600 ANSI lumenů a jas projekční plochy 15-18fL, srovnatelný se standardem kina.
* fL je celočínský standard pro měření jasu pro kina. Jas 14 fL je obecně akceptován pro 2D kino projekci v Číně a 4,5 fL pro 3D obrazy.
Technologie digitálního zpracování světla TL DLP
Obsahuje technologii digitálního zpracování světla DLP od Texas Instruments. Tato technologie je založena na čipu DMD pro vizuální zobrazení digitálních informací. Pomocí této technologie může Xiaomi Laser Projector zobrazit obraz jasněji a živěji. Zároveň jsou detaily na obrázku živé s vysokou mírou obnovy.
5,4um pixelový DMD čip 2,07 milionu reflexních čoček, takže každý palec velké obrazovky je jasný a ostrý
Čip má více než 2,07 milionů 5,4 um reflektorů, každý jako malé zrcátko, které se nezávisle překlápí o ± 17° rychlostí 16,66 milionů cyklů za sekundu a spojuje různé barvy paprsku do ultrakrátké ohniskové laserové čočky pro vysokou -definice diváckého zážitku.
Životnost lampy více než 25 000 hodin Sledujte filmy každý den v roce.
Technologie laserového zdroje světla Appotronics ALPD 3.0 může účinně zajistit životnost lampy 25 000 hodin nebo více, což odpovídá době



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.