FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Tato sestavitelná a hratelná sada je dokonalým úvodem do světa superhrdinů Marvelu. Mladí fanoušci série Disney + "Spidey and His Amazing Friends" najdou čtyři DUPLO figurky slavných postav: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel a Green Goblin. Společně s nimi mohou děti jezdit na ruském kole, střílet hořící dýňové bomby, hrát si s vodním dělem a létat ve vrtulníku s rotujícím rotorem. Děti mohou rozvíjet důležité dovednosti hraním kreativních dobrodružství se superhrdiny.

Marvel dobrodružství pro mladé superhrdiny - fanoušci série Disney + "Spidey a jeho úžasní přátelé" si zamilují sadu LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man a přátelé zábavního parku (10963).
Tato zábavně nabitá sada vám umožní postavit pouť a obsahuje čtyři LEGO® DUPLO® figurky postav z Marvel vesmíru: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel a Green Goblin.
Mladí superhrdinové budou rozvíjet své dovednosti, když budou otáčet ruským kolem, odpalovat hořící dýňové bomby, hrát si s vodním dělem, létat s vrtulníkem a zažívat kreativní dobrodružství.
Sada měří přes 28 cm na výšku, 20 cm na šířku a 17 cm do hloubky a lze ji přestavět a kombinovat s dalšími LEGO® DUPLO® hracími sadami, aby byla nápaditá hra ještě zábavnější.
Všechny LEGO® DUPLO® sady jsou navrženy odborníky se zábavnými příběhy, zábavnými barvami, řadou postaviček a spoustou detailů, aby malým dětem umožnily SKVĚLÝ start na jejich životní cestě.
LEGO® DUPLO® dílky splňují přísné průmyslové standardy. Díky tomu mohou malé děti snadno zvednout, umístit a oddělit bloky.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.