FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
13 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

LEGO 31132 Creator 3v1 - Vikingská loď

2 566,06 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
2 kusů
Dostupné množství
200 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Lego
Poslední aktualizace
před 9 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Sada obsahuje model tradiční vikingské lodi s osmi štíty, balistou s vystřelovačem, krávou a dvěma havrany. Umožňuje vám také postavit pohyblivého hada Midgarda pro hraní rolí.

Fanoušci LEGO si zamilují tři různé hračky v této napínavé sadě 3 v 1 s Vikingy. Děti si mohou postavit vikingskou loď a hada Midgarda, vikinský dům s drakem a krávou postavenou z cihel a vlka Fenris a strom se skrytými drahokamy. Při hraní s každým z modelů můžete také použít čtyři minifigurky Vikingů.

Sady LEGO Creator 3 v 1 dávají dětem vše, co potřebují pro nekonečné hraní – každá sada jim umožňuje postavit tři různé výtvory. Všechny modely jsou detailní a lze je rozložit a znovu postavit, takže zábava nikdy nekončí. Mezi mnoha sadami 3 v 1 čekají lodě, domy a ponorky.

Tři hračky v jedné sadě s Vikingy - Sada LEGO® Creator 3 v 1 Vikingská loď a had Midgard (31132) potěší děti modely Fenrisovy lodi, domu a vlka.
Neomezené možnosti hraní – děti si mohou vybrat ze tří dobrodružství s Vikingy. Budou bojovat s nebezpečným hadem na lodi, postaví dům Vikingů a draků nebo si zahrají střet severských vlků se čtyřmi Vikingy?
Extrémně pohyblivé modely - Midgardský had má pohyblivou hlavu, ocas, tělo, čelist a ploutve a vlčí krk, čelist a nohy. Díky tomu mohou děti hrát role, ve kterých se toho hodně děje.
Vikingská loď je ozdobena osmi štíty a obsahuje balistu s vystřelovačem, sestavitelnou krávu a 2 sestavitelné havrany na palubě. Vikingský dům má odnímatelnou střechu.
Obsahuje 4 minifigurky ozbrojených Vikingů, které si můžete zahrát s příběhem lodi, domu nebo vlka.
Vikingská loď je 27 cm vysoká, 42 cm dlouhá a 17 cm široká.
Interaktivní digitální návody – V aplikaci LEGO® Stavební návody mohou děti přibližovat, otáčet a vizualizovat digitální verzi vznikajícího modelu na chytrém telefonu nebo tabletu.
Stavebnice LEGO® splňují nejvyšší globální bezpečnostní standardy, takže je lze pokaždé snadno oddělit.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.