FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Inspirujte děti ke kreativitě se sadou Emma Art School (41711). Uvnitř krásné budovy jsou tři patra plná kreativních uměleckých hraček, kde mohou chlapci a dívky doprovázet Emmu z LEGO® Friends a učit se keramiku, módní návrhářství a 3D tisk.

Školní herní sada obsahuje spoustu roztomilých doplňků: hrnčířský kruh se otáčí, když otočíte rukojetí, kamera má dvě čočky a pohyblivá figurína se otáčí na podestě. Krásná budova ve francouzském stylu s velkými okny a kreativním nápisem se štětcem a perem - to je umělecké dílo samo o sobě! Děti si jej mohou libovolně ozdobit pomocí LEGO DOTS dílků.

Nechte děti vyjádřit svou kreativitu s LEGO® Friends Emminou uměleckou školou (41711), která obsahuje 4 umělecká studia.
Obsahuje 3patrovou budovu s učebnami a uměleckými studii, navíc barevné doplňky a 3 LEGO® Friends postavy.
Výtvarný ateliér podporuje kreativitu – děti, které mají rády umění, si představí, jak ve třídě vytvářejí různá díla a pak je v ateliéru fotografují.
Spousta kreativních doplňků - Realistické doplňky, jako je pohyblivá figurína, fotoaparát, cívky, plátna, štětce a plechovky s barvami, vybízejí k hodinám nápaditého hraní.
Hračka měří 25 cm na výšku, 23 cm na šířku a 8 cm do hloubky.
Interaktivní digitální průvodce stavěním – S aplikací LEGO® Stavební návod pro chytré telefony a tablety mohou děti přibližovat a otáčet modely staveb, aby si je mohly prohlédnout ze všech úhlů.
Hračky LEGO® Friends jsou navrženy tak, aby dětem pomáhaly poznávat jejich zájmy a svět prostřednictvím společnosti postav, se kterými se mohou ztotožnit.
Všechny LEGO® dílky splňují přísné průmyslové standardy, takže jsou konzistentní, konzistentní a jejich stavění je zábavné.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.