FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Sklenice čerstvě vymačkané šťávy každý den!
Vyzkoušejte přírodní, výživné šťávy, které si můžete snadno vyrobit doma. S lisem na citrusy Lafe získáte chutné a osvěžující šťávy. Odšťavňovače citrusů jsou perfektním řešením pro lidi, kteří oceňují aktivní životní styl a vyváženou stravu.

• 2 pracovní směry.
• Propasírujte, abyste oddělili dužinu od šťávy.
• 40W výkon.
• Odnímatelná 0,5L konvice.
• Hlučnost 60 dB.

Čirá šťáva bez dužiny
Přístroj je vybaven sítem, které oddělí zbylou dužinu od šťávy, takže vždy získáte čirou šťávu. Odšťavňovač je velmi snadno rozebíratelný a části, které přicházejí do styku s ovocem (síto a džbán), lze mýt v myčce na nádobí.
Jednoduchá obsluha
Použití odšťavňovače je velmi jednoduché – ovoce stačí rozpůlit a přitlačit ke kornoutku. Zařízení se automaticky zapne, kužel při každém stisknutí změní směr otáčení. To vše proto, abyste ze zralého pomeranče nebo grapefruitu dostali maximum šťávy.
Vyjímatelný džbán
Nádobu na šťávu o objemu 0,5 l snadno schováte do lednice s nepoužitým nápojem. A dělení vám umožní odměřit správné množství šťávy. Všechny plastové prvky odšťavňovače Lafe, stejně jako džbán, jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu určeného pro bezpečný styk s potravinami, takže si můžete být jisti, že váš džus je nejen chutný, ale i zdravý.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.