WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objevte odolnost a účinnost našeho čtvercového hrnce z tlakově litého hliníku s tepelně odolnou konstrukcí, která je ideální pro kulinářské nadšence i pro komerční kuchyně. Keramický mramorovaný povrch poskytuje nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez přebytečných olejů.

Náš hrnec je navržen tak, aby zabránil přichycení jídla a zajistil snadné čištění a údržbu. Je navržen tak, aby optimálně udržoval teplo, což vede k energeticky účinnému procesu vaření, který šetří energii bez kompromisů ve výkonu.

Hrnec je vybaven poklicí z tvrzeného skla, doplněnou praktickým Aroma Knobem. Tato inovativní funkce umožňuje snadné dávkování tekutého koření při vaření a bezproblémové zvýraznění chutí a vůní.

Náš hrnec je vyroben tak, aby odolal zkoušce času, má pevnou, nedeformující základnu, díky čemuž je spolehlivou volbou pro různé úkoly vaření. Je kompatibilní se všemi zdroji tepla, včetně indukčních varných desek, a pro další pohodlí lze mýt v myčce.

Hrnec je navržen tak, aby vyhovoval potřebám velkoobchodních klientů, je dodáván ve velikosti 28 x 28 cm s výškou 11 cm, pojme značnou kapacitu 6,5 litru, což je ideální pro efektivní přípravu velkých jídel.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.