FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Livingpai skládací a nastavitelná fitness trampolína

854,70 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
7 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Zábavný a efektivní trénink Fitness trampolíny jsou nejen lehké, bezpečné a tiché sportovní vybavení, ale také poskytují mnohem více zábavy při tréninku. Jen 10 minut skákání denně účinně spaluje kalorie, posiluje krevní oběh, což odpovídá 1 hodině joggingu, 30 minutám jízdy na kole nebo 20 minutám plavání. Pohodlná montáž, separace a skladování Skládací konstrukce zmenšuje jeho velikost na 1/4, což usnadňuje skladování, zatímco nastavitelná rukojeť a kovová konstrukce jsou odnímatelné. Jednoduchý, ale pevný design je vyroben z lehkého materiálu, takže jej může kdokoli sestavit nebo rozebrat bez použití nástrojů. Široká škála použití, jako je skákání, kliky, sedy-lehy a většina protahovacích cvičení.

Skládací design

Trampolína může být složena dvakrát a složená velikost je menší než 1/4, takže je velmi prostorově úsporná a snadno se umístí pod postel, v rohu, ve skříni.

Výškově nastavitelná rukojeť Sportovní trampolína podporuje nastavení výšky ve 4 úrovních. Pomocí tlačítka vedle rukojeti ji můžete nastavit ze 79 cm na 106 cm, perfektní trampolína pro dospělé i děti.

Pěnová rukojeť Rukojeť pokrytá měkkou pěnou zvyšuje rovnováhu, protiskluzovou a pohodlnost. Jen si užijte radost ze skákání.

Klíčové vlastnosti:

Uzavřená pružina z nerezové oceli Fitness trampolína může být vybavena až 32 uzavřenými ocelovými pružinami a má konstrukci bezpečnostního trojúhelníku, díky níž je bezpečnější a odolnější než elastické lanové nebo pásové pružiny.

Bezpečnostní oxfordský polštář Model 600D je vyroben z materiálu Oxford odolného proti poškrábání s PE vnitřní vrstvou, která účinně chrání vaše chodidla a prsty před zraněním při skákání.

Na trampolíně jsou kovové trubky a guma 6 odnímatelných kovových trubek, které jsou potaženy gumou tak, aby trampolína neklouzala a byla tichá.

Vylepšená PP skákací deska: Importovaná skákací deska PP poskytuje lepší odolnost proti opotřebení a je vodotěsná. Díky jedinečnému materiálu jsou skoky měkčí a účinně chrání koleno. Nosnost dosahuje 200 kg.

Příslušenství:

Příslušenství odolného pásku Trampolína Livingpai je dodávána se 3 různými odporovými pásy, které zlepšují váš tréninkový zážitek.

Zahrnuje tažné lano Trampolína obsahuje tažné lano. Může být kombinován s tréninkem trampolíny, aby byla fitness ještě efektivnější.

Zahrnuje přenosné pouzdro Skládací trampolína je dodávána s vysoce kvalitní taškou, která vám umožní pohodlně přepravovat trampolínu.

funkce: Maximální zatížení 200 kg4 výškově nastavitelná pěnová rukojeťSložená velikost menší než 1/4 původní velikostiOdolný oxfordský polštářVnitřní kruh je vyroben z odolné vodotěsné PP rohože Těžké ocelové trubky s protiskluzovou gumovou základnouOdolné ocelové pružiny odolné proti poškrábání



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.