FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Qi 3v1 15W Mag bezpečná magnetická indukční nabíječka černá Popis produktu + klíčové vlastnosti

Klíčové vlastnosti: Typ nabíječky: Indukční, magnetický Materiál: ABS / PC / slitina zinku Barva: Bílá Kompatibilita: iOS a Android Rozhraní: USB-C Mag Safe kompatibilní: Ano Vstupní proud USB-C: 9V/3A, 12V/2.5A Výstupní výkon-samrtphone: 15W/10W/7.5W/5W Výstupní výkon-hodinky: 3W Výstupní výkon sluchátek: 5W Kabel součástí balení: Ano Technologie USB-C/USB-C: QI Hmotnost: 265g Rozměry 157 mm x 157 mm x 90 mm Sada obsahuje: Nabíječka + USB kabel-100cm Certifikáty: CE, FCC, RoHS
Robustní konstrukce Nabíječka 3 v 1, která je navržena s ohledem na pohodlí a nabízí řadu funkcí, díky nimž je nabíjení různých zařízení snazší než kdykoli předtím. Je vyroben z odolných materiálů ABS, PC a slitin zinku a poskytuje nejen moderní vzhled, ale také robustnost a odolnost. Celé je to založeno na 4 protiskluzových silikonových gumičkových pásech v základně, které zajišťují stabilitu celé konstrukce na desce stolu. Nabíječka není kompatibilní s hodinkami Galaxy Watch.
Inteligentní řízení spotřeby energie Nabíječka je vybavena systémem ochrany proti přehřátí, přetížení a zkratu, který chrání připojená zařízení před možným poškozením.
Kompatibilní se smartphony, sluchátky a hodinkami se systémy iOS a Android, které podporují standard bezdrátového nabíjení QI. Nabíječka není kompatibilní s hodinkami Galaxy Watch. Můžete nabíjet svůj smartphone, chytré hodinky a sluchátka současně, čímž odpadá potřeba více nabíječek.
Malé rozměry Tato nabíječka podporuje nabíjení tří zařízení současně, takže je ideální pro použití doma, v kanceláři nebo na cestách. Vyznačuje se kompaktními rozměry: výška 140 mm, základna 157 mm x 90 mm.
Nastavitelný nabíjecí kroužek Nabíjecí kroužek pohyblivý o 70° umožňuje nastavit úhel telefonu během nabíjení, což může být praktické zejména při používání zařízení při telefonování nebo sledování filmů. Tento rozsah pohybu umožňuje uživateli snadno upravit pozorovací úhel pro optimální uživatelský zážitek.
Díky možnosti nabíjet tři zařízení současně poskytuje nabíječka nejen efektivní napájení, ale také pomáhá udržovat pořádek na vašem stole. Toto praktické řešení eliminuje potřebu více nabíječek, což často vede ke změti kabelů.
Magnet Magnetická funkce Mag Safe funguje pouze přímo na telefonu nebo na pouzdru se zabudovaným magnetickým očkem pomocí Mag Safe.
Rychlé nabíjení Aby bylo zaručeno optimální nabíjení, výrobce doporučuje používat nabíječku s minimálním výkonem 30W. Tento výkonový standard se promítá do efektivního a rychlého nabíjení, které uživateli poskytuje spolehlivost a výkon během procesu napájení. Při použití nabíječky s výkonem 30 W a více může uživatel naplno využít potenciál nabíjeného zařízení, minimalizovat dobu nabíjení a stabilitu dodávané energie.

Nabíječka má certifikaci CE, FCC a ROHS. Certifikát ROHS - potvrzuje, že výrobek splňuje určité limity pro škodlivé látky. Certifikace FCC - Certifikuje, že elektromagnetické rušení zařízení vyhovuje limitům schváleným Federální komisí pro komunikace.
GALERIE PRODUKTU ___
Často kladené dotazy Jaké jsou hlavní výhody používání nabíječky s nastavitelným kroužkem k nabíjení smartphonu?
Nastavitelná prstencová nabíječka vám nabízí flexibilitu při nastavování úhlu telefonu během nabíjení. To uživateli usnadňuje optimální zobrazení při používání zařízení, jako je sledování videí nebo pořádání videokonferencí. Nastavitelný kroužek poskytuje pohodlí a přizpůsobení individuálním preferencím uživatele.
Jaké jsou rozměry nabíječky?
Nakladač měří 140 mm x 157 mm x 90 mm, takže je kompaktní a snadno se umisťuje do různých prostor.
Je nabíječka kompatibilní s hodinkami Galaxy Watch?
Tato nabíječka bohužel není kompatibilní s hodinkami Galaxy Watch.

Vše na dosah ruky! Podívejte se na naše další nabídky a vyberte si potřebné příslušenství pro vás. Pamatovat! Najdete u nás řadu doplňků jako jsou: tvrzená skla, držáky, nabíječky do auta, FM vysílače, kabely nebo sluchátka.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.