FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Masážní herní křeslo Likeregal 920 s opěrkou nohou zelená

1 773,39 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
367 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Inovativní technologie
Dokonalé spojení křesla na hraní a masážního křesla. To může být porovnáno s profesionálními masážními křesly, vám umožní vychutnat masážní terapii jak v práci, tak v práci. Uklidněte tělo a buďte zdraví každý den. Pomáhá s tím vibrační bederní opěrka, kterou lze ovládat pomocí kabelu USB připojeného k počítači nebo dokonce k powerbance.

Rysy
Tato profesionální herní židle je vybavena výsuvnou opěrkou nohou zpod sedadla pro naprosté pohodlí, když se opřete. Ergonomický design, funkce produktu o 360 stupňů otáčení, nastavitelná výška, nastavitelná opěrka hlavy, nastavení úhlu náklonu lze sklopit z 90 stupňů na 150 stupňů a lze je uzamknout a použít jako postel pro krátké zdřímnutí. Tato polohovací židle poskytuje nejpohodlnější zážitek, ať už se používá v kanceláři nebo při hraní, a zdvojnásobuje efektivitu.

Materiál
Vysoce kvalitní PU kožený potah, vestavěná pohodlná a prodyšná latexová pěna. Silnější studená pěna s vysokou hustotou poskytuje pohodlnější tlumení a široká opěrka zad poskytuje lepší oporu. 

Bezpečnost
Dno je vyrobeno z rámu kovaného z vysoce kvalitní oceli, která má super nosnost. Snadno podporuje dospělé s hmotností 115 kg. Dvě ovládací tyče zajišťují bezpečnou a stabilní funkci zvedání sedadla a funkci nastavení úhlu opěradla. Zesílený nosný rám zajišťuje stabilitu židle. Zesílený ocelový rám navíc zajišťuje spolehlivost židle a houbičky na polštáře s vysokou hustotou zajišťují dlouhodobé ošetření bez deformací.

Parametry židle:

Výška: ~ 125-133cm
Šířka: 57cm
Hloubka: 50cm
Hmotnost: 16kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.