FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

MotoShield Motorbike Pánské chrániče černé zelené M

278,17 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
49 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 3 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tyto vysoce kvalitní polstrované ochranné kalhoty jsou speciálně navrženy pro lyžování, jízdu na kolečkových bruslích, snowboarding a cyklistiku. Flexibilní 3D polstrovaná ochrana zajišťuje, že jste vždy v bezpečí i v nejnáročnějším terénu a nejrychlejším tempem.
Hlavní rysy:

Tlumicí vrstva EVA na chrániči kyčle a kostrče: Vyrobeno z odolného a nárazuvzdorného materiálu EVA, tlumení v oblasti kyčle a kostrče poskytuje uživateli speciální ochranu a snižuje pravděpodobnost zranění.

3D polstrovaná ochrana: Inovativní technologie 3D tlumení účinně odvádí energii nárazu a chrání vás před potenciálními zraněními a nepříjemnými nárazy.

Odolnost proti pádu: Ochranné kalhoty jsou navrženy tak, aby účinně chránily uživatele při pádech a pádech, což zvyšuje pocit bezpečí a pohodlí při hraní extrémních sportů.

Univerzální aplikace: Ideální pro lyžování, jízdu na kolečkových bruslích, snowboarding a cyklistiku. Polstrovaná ochranná linie snadno padne do vašeho sportovního oblečení a může být vynikajícím doplňkem vašeho ochranného vybavení.

Pohodlí a flexibilita: Vyrobeno z lehkých a prodyšných materiálů, ochranná šňůra je navržena tak, aby dokonale vyhovovala vašemu tělu a poskytovala maximální pohodlí a svobodu pohybu.

Vyberte si tyto ochranné kalhoty, pokud si chcete poskytnout nejlepší ochranu při hraní svého oblíbeného extrémního sportu!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.