FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

NAPÁJECÍ ZDROJ NEPŘERUŠITELNÝ ZDROJ UPS 1000VA 700W SINE

2 480,02 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
2 kusů
Dostupné množství
200 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Poslední aktualizace
před 9 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

NEPŘERUŠITELNÝ ZDROJ NAPÁJENÍ (UPS) CLEAN SINE
MICROSINE 1000 POUŽITÝ TRAKTOR
1000VA 700W 2 * 7Ah
Displej lcd

CHARAKTERISTIKY
Nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) je zařízení, které poskytuje nepřerušované napájení jiným elektronickým zařízením, a to i v případě výpadku napájení. Když je v zásuvce elektřina, UPS nabíjí vestavěnou baterii a funguje jako přepěťová ochrana a v případě moderních zařízení UPS zajišťuje správné napájecí napětí i v případě velkých a dlouhodobých výkyvů napětí v síti.

V případě výpadku proudu v síťové zásuvce UPS automaticky napájí zařízení, která jsou k ní připojena. To vám umožní bezpečně vypnout zařízení a uložit výsledky vaší práce. Náhlý výpadek napájení může způsobit ztrátu důležitých dat a poškození elektronických zařízení.
Díky UPS Volt Polska je tento problém vyřešen. Nabízený napájecí zdroj má dvě vestavěné baterie o celkové kapacitě 14Ah při 12V a dvě zásuvky s napětím 230V, které umožňují udržovat provoz dvou zařízení současně. USB zásuvka, která umožňuje připojení UPS k počítači, díky tomuto řešení může uživatel konfigurovat nastavení napájení podle svých vlastních potřeb a port RJ45 chrání síťová zařízení před přepětím, tento koncept byl vytvořen pro komplexní ochranu před poškozením prvků ethernetových struktur.
LCD displej jasně informuje o provozním režimu napájecího zdroje.
Kromě toho v sadě s UPS získáte software, který vám umožní sledovat jeho provoz - v případě tohoto zařízení byl každý detail postaráno, aby se co nejlépe přizpůsobil potřebám uživatelů.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.