FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Jak to funguje?

Goldie je tělový olej, který zajistí rychlé a intenzivnější opálení. Pracuje s UV zářením, což znamená, že jej můžete použít při opalování venku nebo v soláriu. Díky bohatým přírodním složkám bude vaše pokožka jemná, hladká a upravená a navíc bude příjemně vonět.
A co je nejlepší - vaše pleť bude zářit! Vaše opálené tělo bude vypadat zářivěji než kdykoli předtím!
Jak používat olej?
Před použitím protřepejte! Aplikujte na požadované části těla před opalováním nebo použitím solária. Goldie lze aplikovat i na obličej.
Ale pamatujte - Goldie neobsahuje UV ochranu. Před opalováním použijte další opalovací krém.
Jaké složky olej obsahuje?
Olej je 100% veganský a neobsahuje silikon! Zkoumali jsme zcela přírodní ingredience, které známe od nepaměti a o kterých víme, že pomáhají rychleji se opálit. A tak vznikl olej Goldie! Olej Goldie je navržen s nejlepšími oleji: olivový olej, parafínový olej, slunečnicový olej, sójový olej, olej z pšeničných klíčků. Tato kombinace olejů spolu s beta-karotenem a mrkvovým extraktem poskytuje rychlejší, účinnější a trvalejší výsledky. Vitamíny E a C se navíc postarají o vaši pokožku během opalování i po něm!
Naše produkty nebyly testovány na zvířatech!
Viz složení ↓
Isopropyl myristate, Paraffinum Liquidum, kaprylový / kaprylový triglycerid, olej z plodů Olea Europaea, olej ze semen Helianthus Annuus, beta-karoten, extrakt z kořene mrkve Daucus Carota Sativa, glycin Sójový olej, tokoferol, Propicol Glicitrat, kyselina citronová Jubilin Regia, tokoferyl acetát, parfém, olej ze zárodků Triticum Vulgare, slída, propylparaben, benzylbenzoát, limonen, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Velikost produktu: 150 ml


Přílohy
Stáhnout soubor bodybite(3).pdf


NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.