FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Nové a vzácné dlouhé bambusové kořenové tyčinky 95-110 cm (37,4"-43,3") Vhodné pro více použití

od 200,21 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 625,67 Kč

Bude vyjednáno
12,00 Kč od 1 do 10 kusů
10,00 Kč od 20 do 40 kusů
8,00 Kč od 80 do 160 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
500 kusů
Stát
Čína
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
BS95-110
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit jedinečnou nabídku dlouhých tyčinek z bambusových kořenů, které jsou ideální pro různé kreativní a funkční použití. Tyto vzácné tyčinky o délce od 95 do 110 cm (přibližně 37,4" až 43,3") jsou vyrobeny z přírodních zlatých bambusových kořenů, které jsou staré čtyři roky. Každá hůl má odlišný tvar a nabízí individuální charakter a kouzlo.
Nejdůležitější je, že nákupem a prodejem kteréhokoli z mých produktů můžete snadno vytvořit organický cyklus svého vlastního podnikání a generovat dlouhodobý, stabilní a rostoucí peněžní tok, čímž se hodnota finálního produktu alespoň 5-10krát zvýší.
Klíčové vlastnosti:
Materiál: Vyrobeno z přírodních zlatých bambusových kořenů, vyzrálo pro optimální pevnost a odolnost.
Rozměry: Délky se pohybují od 95 do 110 cm (37,4" až 43,3"), s průměry od 1,0 do 1,6 cm (0,4" až 0,64").
Vzhledem k různým délkám se ceny liší. Uvedená cena je za nejkratší velikost 1 metr. Pokud potřebujete zakoupit jiné délky, kontaktujte mě.
Jedinečný tvar: Každá hůl má jedinečný tvar, což jí dodává na osobitosti. Navzdory své individualitě si zachovávají podobné délky a průměry.
Ošetření a povrchová úprava: Tyčinky procházejí zahříváním pro přitažlivý vzhled, jsou ručně narovnávány a voskovány, aby předvedly svou špičkovou kvalitu.
Barva: K dispozici ve smíšených odstínech hnědé a žluté.
Všestrannost: Ideální pro výrobu rukojetí nádobí, holí Charlieho Chaplina, vycházkových a turistických holí, koňských bičů, rukojetí nožů a kabelek, výroby tužek, výroby dýmek, kouzelnických hůlek, kutilských projektů, řemeslných řemesel, uměleckého designu, výměny rukojetí nábytku a dalších.
Trvanlivost a skladování: Tyto bambusové kořenové tyčinky lze skladovat mnoho let bez ztráty kvality, což z nich činí vynikající investici.
Aplikace:
Tyto bambusové kořenové tyčinky jsou všestranné a lze je použít v mnoha oblastech. Ať už se jedná o umělecké návrhy, funkční výtvory nebo jako sběratelské předměty, díky své vzácnosti a pracnému procesu sběru slouží široké škále účelů.
Podrobnosti o objednávce a dopravě:
Doba zpracování: 4-5 dní.
Způsob dopravy: Přibližně 2-4 týdny nebo více prostřednictvím letecké pošty China Post s poskytnutým sledovacím číslem, Pokud je velká objednávka doručena námořní/vlakovou dopravou, s odhadovanou dodací lhůtou 5-8 týdnů.
Přeprava se vypočítává na základě hmotnosti a objemu, a to expresní poštou a leteckou přepravou. Pokud přesáhne 20 kilogramů, bude přepravován po moři nebo železnici. Jedná se o službu door-to-door se sledovacím číslem, kterou můžete kdykoli sledovat online. Vlastní požadavky jsou vítány.
Děkujeme, že jste si vybrali naše jedinečné bambusové kořenové tyčinky. Těšíme se na splnění vaší objednávky a podporu vašeho tvůrčího úsilí.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.