FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
23 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Hybridní pouzdro FlexAir Popis produktu + Přednosti

Přednosti produktu: Typ produktu: Pouzdro na telefon Model: FlexAir Hybrid Určeno pro: Samsung Galaxy S23 Kompatibilita objektivů: Objektivy s rozměry nepřesahujícími (šířka/délka/úhlopříčka): 64 x 144 x 154 mm Materiál: polykarbonát + polyuretan Konstrukce: jednodílná, relativně tenká a lehká Ochranný okraj: chrání displej a fotoaparát Tlačítka: aktivní ochrana Ochrana proti poškrábání a postříkání Perfektně sedí, Plná funkčnost Snadná montáž a demontáž Zesílené rohy, které účinně absorbují nárazy
Vysoce kvalitní pouzdro FlexAir Hybrid pro Samsung Galaxy S23 je vyrobeno z vysoce kvalitního polykarbonátu a polyuretanu, které bezpečně obklopují telefon a jeho čočku. Pružný polyuretan použitý při výrobě krytu dokonale přilne, aniž by jakkoli zvětšil rozměry zařízení. Průhledná povrchová úprava dokonale ladí s designem telefonu.
Dokonalá ochrana za všech okolností! Pouzdro poskytuje nejlepší ochranu před poškozením a nečistotami. Jeho design byl zesílen , takže dokonale chrání náš telefon. Tlačítka jsou chráněna speciálními kryty, díky nimž se do těchto míst nedostane prach a nečistoty.
Ochranné hrany Kryt poskytuje vyčnívající ochranné hrany nad obrazovkou zařízení a jeho kamer. Díky tomuto řešení se již nemusíme starat o nejcitlivější prvky našeho smartphonu!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.