FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ochranné flipové pouzdro Popis produktu + Přednosti

Přednosti produktu: Typ produktu: Překlápěcí ochranné pouzdro Materiál: Eko kůže + silikon Kompatibilita: Samsung Galaxy A34 Uzavření: Magnetické 360° Ochrana telefonu Vyhrazený úložný prostor pro karty a hotovost Funkční chlopeň, která se promění ve stojánek Dokonale tvarované výřezy pro sloty a tlačítka Vyrobeno z ekologické kůže Vypadá výjimečně elegantně
Elegantní design magnetického flipového pouzdra byl dokonale sladěn s telefonem Samsung Galaxy A34. Kryt poskytuje jak vysoký standard ochrany, tak mimořádný, elegantní design. Kryt je vyroben ve formě pouzdra, které dokonale ochrání naše zařízení před poškrábáním a poškozením.
Vysoká kvalita a preciznost zpracování Pouzdro je vyrobeno z kombinace ekologické kůže (vnější část) a pružného TPU (vnitřní část - pouzdro), které je odolné vůči nárazům a zajišťuje tak vysoký standard ochrany. Pouzdro má pružný rám, díky kterému přesně obepíná všechny hrany zařízení.
Kryt je navržen tak, aby poskytoval základní ochranu vašemu zařízení a dodal mu elegantní design. Pevně k němu přilne a chrání jej před poškozením. Pouzdro na telefon poskytuje plnou funkčnost zařízení, včetně všech požadovaných výřezů pro sloty a krytů tlačítek. Kryt umožňuje telefonovat při zavřené přední chlopni díky speciálnímu výřezu pro reproduktor.
Vestavěná kapsa Výrobce velmi pečlivě promyslel design pouzdra, aby bylo co nejfunkčnější. Do vnitřních kapes se snadno vejdou například platební karty, hotovost nebo doklady. Kapsy najdete na klopě pouzdra.
Jednou z výhod je velmi praktická funkce stojánku, díky které můžeme telefon opřít a používat zařízení, aniž bychom jej drželi v ruce. Bude ideální pro sledování filmů nebo televizních seriálů i pro videohovory.
Eco Small Package Obaly pro naše výrobky jsme navrhli tak, aby šetřily místo! Objevte svůj zájem o životní prostředí. Vybírejte malá balení!
Vše na dosah ruky! Podívejte se na naše další nabídky a vyberte si potřebné příslušenství pro svůj smartphone. Pamatovat! Najdete u nás řadu doplňků jako jsou: tvrzená skla, držáky, nabíječky do auta, FM vysílače, kabely nebo sluchátka.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.