FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
16 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Tělový krém na parfémy Oriflame Giordani Gold Essenza

75,35 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
20 kusů
Dostupné množství
50 kusů
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Luxusní, hydratační tělový krém parfémovaný zářivou, květinovou a dřevitou vůní Giordani Gold Essenza. Vysoká koncentrace vůně. Dokonale ladí s parfémy.

Giordani Gold Essenza je luxusní parfémovaný tělový krém, který poskytuje intenzivní hydrataci a zanechává pokožku hedvábně hebkou. Jeho zářivá, květinově-dřevitá vůně s vysokou koncentrací dokonale ladí s parfémy a dodá vašemu tělu jemnou a elegantní vůni. Krém dokonale zvlhčuje pokožku a zajišťuje její hladkost a pružnost.

Giordani Gold Essenza je ideální volbou pro milovníky luxusu a elegance. Obsahuje vysoce kvalitní složky, které vyživují a regenerují pokožku a dodávají jí zdravý a zářivý vzhled. Dopřejte si chvíli relaxace a ponořte se do aromatického potěšení, které Giordani Gold Essenza nabízí.

Tělový krém Giordani Gold Essenza je nejen pečujícím produktem, ale také jedinečným doplňkem vaší kolekce parfémů. Dopřejte své pokožce hydrataci a krásnou vůni, která vydrží po celý den. Zavřete oči a vnímejte, jak jemné květinové a dřevité tóny obklopují vaše tělo a dodávají eleganci a jedinečnost.

Nabízený tělový krém Giordani Gold Essenza je luxusní produkt, který je ideální pro lidi, kteří hledají kvalitní kosmetiku. Objednejte si ho ještě dnes a vychutnejte si krásnou vůni a hydratovanou pokožku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.