FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
4 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Originální ořezávátko STARLYF Insta Sharp

400,43 Kč /kus cena bez daně
Bude vyjednáno

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100 kusů
Dostupné množství
650 kusů
Stát
Itálie
Skupina zboží
Nové  
Značky
Sharp
Poslední aktualizace
před 2 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

《INOVATIVNÍ》Inovativní ořezávátko nožů s nezávislými pružinovými rameny, které během několika sekund změní opotřebované čepele na ostrý holicí strojek. Tímto způsobem již nebudete kazit jídlo a začnete řezat.
《 HODÍ SE PRO JAKOUKOLI ČEPEL》Insta Sharp má jedinečný ultra-tvrdý ořezávač wolframové oceli s dvojitou pružinou, který ohýbá a hodí jakoukoli čepel pro čistý řez. To dělá zoubkované nože ostré.
《VELKÝ, MALÝ, ROVNÝ ZOUBKOVANÝ 》Insta Sharp je vhodný pro všechny typy čepelí díky ramenům pro pružné ostření. Můžete ostřit kuchyňské nože, lovecké nože, rybářské nože a dokonce i kapesní nože.
《 POVRCH WOLFRAMOVÉ OCELI》Díky ramenům vhodným pro pružné ostření je Insta Sharp bezpečný pro použití na všech typech čepelí. Můžete ostřit kuchyňské nože, lovecké nože, rybářské nože a dokonce i kapesní nože. K čištění Insta Sharp navíc stačí vlhký ručník a díky elegantnímu a modernímu designu se snadno skladuje.
《 RŮZNÉ METODY OSTŘENÍ》 Jemné broušení: pro vyrovnání čepele a resetování úhlu řezu. Hrubé ostření: obnovit správný tvar zkosení lopatek pro velmi ostrou hranu. Leštění: pro získání ostrého a hladkého okraje.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.